DanskDeutchEnglish
bliv medlem
køb & salg
Netbutik
kontakt
Bookmark and Share

Om Touring Nyt

MC Touring Club udgiver medlemsbladet Touring Nyt, som er Danmarks største og mest aktuelle mc-blad. Mere end 38.000 medlemmer modtager bladet 9 gange om året. 

Klik på bladet og se TN 7 2011 som bladre-PDF (Ønsker du at se og læse det nyeste blad, skal du melde dig ind, og vi sender straks et eksemplar).MC Touring Club udsender medlemsbladet Touring Nyt, som udkommer 9 gange om året.

Touring Nyt er Danmarks mest aktuelle mc-blad - og målt i antal sider og distribueret oplag også Danmarks største. I 2009 blev det samlede sidetal på over 900. Touring Nyt udgiver også hvert år i februar-marts MC-guiden med oversigt og data over alle gademotorcykler på det danske marked. Alle nye medlemmer får årets udgave af MC-guiden ved indmeldelse.

Et spændende og varieret indhold
Touring Nyt forsøger at afdække alle afskygninger af motoriserede to-hjulere, der kan få en nummerplade på bagskærmen, så bladet altid er så alsidigt som muligt med noget for enhver smag.

Hvert blad indeholder gerne:
- Test eller afprøvninger af nye motorcykler
- Mc-nyheder
- Rejsebeskrivelser og inspiration til ferien
- Præsentation af nye produkter
- Kort om mc-sport
- Annoncer

... og meget, meget andet.

Yderligere information om annoncering i Touring Nyt.


Der er 2 måder at være medlem på

Som almindeligt medlem af MC Touring Club får du del i alle medlemsfordelene og Touring Nyt ind ad døren hver gang det udkommer i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). Alt sammen for kun 190 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Du skal være ejer eller bruger af en mc for at blive almindeligt medlem.

Som passivt medlem af MC Touring Club får du Touring Nyt i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). for kun 160 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring for information vedr. den aktuelle pris.

Tegn medlemsskab, send en mail til tn@mctc.dk eller ring til os på tlf. 8611 6200. Du kan også faxe 8611 6259.

MC Touring Club|Markvangen 6, 8260 Viby J|Tlf. +45 8611 6200|Fax +45 8611 6259|Mail tn@mctc.dk