DanskDeutchEnglish
bliv medlem
køb & salg
Netbutik
kontakt
Bookmark and Share

MCTC manøvrekurser

 

MCTC manøvre-kørekurser i 2016

I 2016 bliver der på 3. år igen afholdt nogle manøvrekurser i MCTC-regi.

MCTC’s kom godt i gang kurser, som vil blive afholdt flere steder i landet,  henvender sig til ham eller hende, der vil have opfrisket sine elementære kørefærdigheder. For eksempel ved sæsonstart eller ved køb af en ny mc, man gerne vil lære at kende, eller bare fordi man synes, man trænger til at få “banket noget rust af”.

Kurset er et non-profit kursus for MCTC-medlemmer. Det afholdes på en P-plads ved en virksomhed eller lignende, og derfor vil det være en god idé at medbringe fornødenheder til eget brug, vand, frugt og lignende, da der ikke altid vil være adgang til ”kiosk” eller toilet.

Formål
Formålet med kurset er at genopfriske og opøve motorcyklisters færdigheder, så han/hun føler sig sikker på sin kørsel i trafikken og derved højner sikkerheden for sig selv og andre trafikanter.

Mål
Det er målet med kurset, at motorcyklisten får øvet sine egne færdigheder og kommer op på minimum det niveau, som har været hans/hendes hidtil bedste. Endvidere er det målet, at han/hun får så stor selvtillid, at kørslen vil være mere sikker end tidligere og derved højne færdselssikkerheden.

Indhold
Kurset er et manøvrekursus, og alt foregår ved moderat tempo. Kursets indhold består primært i styring og bremsning. Opøvning af styring foregår ved kørsel i større og mindre cirkler inden for eller omkring kegler. Standsning og igangsætning og slalomkørsel med varierende hastighed indgår også. Bremsning øves ved bremsning med forhjul, baghjul og bremsning med begge hjul samtidig. Bremsningen vil blive gennemført med forskellige hastigheder.

Pris og tilmelding
Prisen for et kursus er 200 kr. Tilmelding til de enkelte kurser sker via forudbetaling i netbutikken her på hjemmesiden.

Se instruktørerne på Facebook-siden MCTC manøvrekurser

Fyn

Nyborg
v/Finn Hou Kastrupsen
Sted: Ved Burger King, Delfinvej, 5800 Nyborg
min 5 max 8 deltagere pr. hold

28. maj 2016, kl. 10-13 - AFLYST

MC Touring Club|Markvangen 6, 8260 Viby J|Tlf. +45 8611 6200|Fax +45 8611 6259|Mail tn@mctc.dk