MCTC Børnetræf

Hvert år arrangerer en gruppe medlemmer af MC Touring Club et træf, der specielt er tiltænkt børnefamilier.MC-Børnetræf 2016 afholdes i uge 29 på Hessellund Sø Camping. Træffet er for seje børn på seje motorcykler. Som et af de få MC-træf, holdes dette  træf med fokus på børnene. Her er aktiviteterne i børnehøjde. Der vil f.eks. være skattejagt, natløb, diskotek og ringridning på MC. Det er en regel, at mindst en i en familie kommer til træffet på MC – det er jo et MC-træf. Biler har heller ikke adgang til træfpladsen. Man kan se mere på vores FB-side: https://www.facebook.com/groups/37887527319/ eller på vores hjemmeside: www.MCTCBT.dk

 

Generelt om Børnetræffet

Siden 1993 er der blevet afholdt Børnetræf i MC Touring Club regi. Det første MCTC Børnetræf blev afholdt på MC Touring Camp, hvor der deltog 63 børn, og i dag er tilslutningen meget højere.

Dengang var legepladsen på MC Touring Camp med det gamle fiskerskib ”Sørøver Sally” omdrejningspunktet for aktiviteterne, men siden da er der kommet mange flere til.

Kort sagt er der masser af aktiviteter for børnene. For blot at nævne få, arrangeres der fællestur skattejagt, ringridning, konkurrencer, rekordforsøg, minigolf turnering, fællessang, diskotek og natløb og hvad årets arrangører ellers finder på.

 

MCTC Børnetræffet afholdes nu om dage forskellige steder i landet, og arrangørerne skiftes løbende ud, så der hele tiden kommer nye medlemmer ind med nye idéer.

Man kan læse meget mere om MCTC Børnetræf på www.mctcbt.dk og på vores Facebook side: https://www.facebook.com/groups/37887527319/