MC nyheder

Mere sort og sport med H-D’s nye custom-kit

Harley-Davidson går i sort med nye Café Custom Kit til alle Sportster modeller.

Battle of the Kings konkurrencen, som kører i øjeblikket, viser alle de fede bikes, du kan skabe ud fra Harley-Davidson’s Dark Custom modeller - og ”Byg din egen Dark Custom Harley” er også et aktuelt tema på Motorshow 2017 i Herning, hvor du kan få inspiration til at skabe dit helt eget bike look.

Harley-Davidson introducerer nu også Café Custom Kit til Sportster modellerne, hvor du kombinerer et nostalgisk retro look med en aggressiv og sporty attitude.

 

Clip-On Styr: Giver Sportster’en et aggressivt og sporty look. Køreren får en lavere og mere fremadrettet position, som giver oplevelsen af en hurtigere og mere direkte håndtering af cyklen.

Runde spejle for enderne af styret: Spejlene er monteret for enderne af styret giver et andet look og er let at indstille.

Tilbagerykkersæt: Tilbagerykkersæt flytter kørerens fødder bagud og giver sammen med clip-on styret en mere aggressiv, sportslig kørestilling.

Café Custom bagskærm: Ny bagskærm, der er nem at montere, giver et klassisk, minimalistisk café racer look – kun til solokørsel.

H-D’s Café Custom Kit kan monteres på alle Sportster modeller.