MC nyheder

Koncept: Nyfortolket caféracer fra Honda

  • honda-neo-sports-caf-concept-03large-1.jpg
  • honda-neo-sports-caf-concept-04large-1.jpg
  • honda-neo-sports-caf-concept-02large-1.jpg
  • honda-neo-sports-caf-concept-05large-1.jpg

Efter et par kryptiske videoer har Honda nu trukket sløret af deres Neo Sports Café koncept - og vi håber designet bevares i produktionsudgaven!

Udover den splinternye Gold Wing 2018 har Honda også det såkaldte N.S.C.-koncept med på Tokyo Motorshow i Japan. Neo Sports Café forventes at være en forløber for den nye, nøgne superbike, CB1000R, og måske får vi allerede den færdige udgave at se på EICMA-udstillingen om få uger.

I de kryptiske videoer, som vi viste tidligere på ugen, har N.S.C nemlig både sidespejle, blinklys og nummerpladeholder, så vi tror, japanerne er tættere på at være produktionsklar, end konceptet her viser.

Hvis motorcyklen virkelig er en nøgen udgave af Hondas vilde CBR 1000 Fireblade, er det nok også sandsynligt, at den 4-cylindrede rækkemotor, vi ser på billederne, er en afart af Firebladens 192-hestes 1-liter sag.

Det er dog som sagt ikke vist endnu, og det eneste, Honda har meldt ud, er, at Neo Sports Café bliver en "next-generation nøgen sports motorcykel til den modne og erfarne fører".

Indtil nu må vi bare sige, at den vinrøde konceptcykel forener retro og futurisme på sjælendt heldig vis, og her på redaktionen er vi ret vilde med designet.

Vi ved forhåbentlig mere efter EICMA-udstillingen i starten af november!