MC underholdning

Motorcyklist møder lastbil ...

... og slipper med skrækken.

Held er en underlig størrelse. I dette tilfælde er der til gengæld ikke meget tvivl om, at motorcyklisten var mere end blot "almindelig heldig".

Videoen, som blev offentliggjort på Youtube for et par dage siden, viser, hvordan en yngre motorcyklist lige netop klarer skærene, efter han kører galt på motorvejen.

Med omkring 130 km/t begynder motorcyklens forhjul at "wobble", hvilket resulterer i et styrt. På højre side kører en lastbil, som motorcyklisten ryger ind under. Af mirakuløse årsager ryger han direkte ind i mellemrummet imellem for- og bagaksel på lastbilens anhænger – og slipper med livet i behold.

Ifølge motorcyklisten, der går under navnet "Hammy Moto" på Youtube, brækkede han ikke en eneste knogle. De eneste skader (udover skader på motorcyklen selvfølgelig) var et par forslåede knæ og hofter. Det må vist være et af de bedste eksempler på "held i uheld". 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.