MC nyheder

Ny Long Way-serie i vente

  • P0043032.JPG
  • P0023949.JPG

Opslag på Instagram og Facebook afslører, at der kan være en ny Long Way-serie på vej – højst sandsynligt med titlen Long Way Up.

I mandags lagde skuespilleren og tv-kendissen Charley Boorman et billede op på sin Instagram-profil. Billedet er taget ved premieren på vennen Ewan McGregors seneste film ”Christopher Robin” og viser foruden de to skuespillere også filmproducerne Russ Malkin og David Alexanian. Alle fire var med i motorcykel-dokumentarserien ”Long Way Round” fra 2004 og opfølgeren ”Long Way Down”, som blev sendt i 2007.

Til det opstillede Instagram-billede følger desuden teksten ”Thanks Ewan for a fantastic night. Great movie Christopher Robin. Nice to get us together. Can’t wait for #longwayup @russmalkin @charleyboorman”. Og det er her, det bliver interessant.

Charley Boorman har nemlig tidligere givet udtryk for, at en tredje Long Way-rejse kunne komme på tale, og med hashtagget ”longwayup” tyder alt på, at næste Long Way-serie er på trapperne og netop kommer til at hedde ”Long Way Up” (hvilket i øvrigt er en fin titel-opfølger til ”Long Way Down”).

Ewan McGregor har efterfølgende både på sin Instagram- og Facebookside delt billedet og skrevet: ”Isn’t it a wonderful new?” med dertilhørende hjerte – hvortil Charley Boorman har kommenteret med: ”Yes if all goes well it’s going to happen. #longwayup”.

Indtil der kommer flere og mere konkrete informationer om en eventuel ny Long Way-serie, må vi i første omgang væbne os med til tålmodighed. Men vi kan da altid gætte på, hvor ruten går fra og til – og ikke mindst hvilke motorcykler de to venner skal køre på? Både i Long Way Round og Long Way Down var det BMW, der sponsorerede motorcykler med henholdsvis R 1150 GS og R 1200 GS Adventure.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.