MC nyheder

Festival sætter priserne ned!

Kvaliteten af Horsens State Prison Motorcycle Festival er der ikke ændret på, men todags-billetter er nu nedsat til 200 kr.

Folkefesten for motorcyklister sænker nu billetprisen, så gæsterne får mere for pengene. Prisen for en billet til både fredag og lørdag er nu sat ned til 200 kr., som giver adgang til masser af rå motorcykler, masser af stemning og timevis af god musik på Fængslet i Horsens. Det hele sker i Kr. Himmelfartsdagene fra den 25. til 27. maj.

 

“Tanker om at have de største musikbands med til MC-folkefest var nok skudt lidt over målet i forhold til mc-folkets ønsker. Derfor har vi valgt at justere ind, så vi nu tilbyder en super skarp pris på billetterne i en begrænset periode frem til 3. maj”

 

Det betyder, at både motorcyklister og almindeligt nysgerrige gæster – også dem, der ikke selv ejer en tohjulet – kan nyde to forårsdage på Fængslet med MC-udstillere, shows, stunts, konkurrencer og stribevis af smukke og spændende motorcykler både at se og høre på.

 

I løbet af festivalen er der naturligvis udstilling af motorcykler, og der bliver også rig lejlighed til at rocke med ørerne og sidespejlene, når der er musik i det kæmpe festtelt, der byder på blandet rock og gamle danske klassikere.

 

Øverst på den musikalske spiseseddel står veteranerne Pretty Maids, som har flere årtiers stærke sange med på Fængslet, og desuden giver Queen of Denmark en rundtur i den engelske supergruppe Queens største hits, Maiden Aalborg gør det samme med Iron Maiden, og Kings of Rock leverer beskidt partyrock til hele flokken.

 

Samme weekend kan gæsterne opleve Prison Ink-festivalen på Fængslet - en international tattoo konvention med ca. 200 dygtige tatovører fra 20 forskellige lande. Man kan også besøge Lorentzens Tunnel – den nye flugttunnel fra Fængselsmuseet, som åbner midt i maj. Begge arrangementer kræver en ekstra billet.

 

For yderligere 200 kr. – altså 400 kr. i alt – kan der købes billet til torsdag (Kr. Himmelfartsdag), hvor stemningen for alvor begynder at komme i kog i forbindelse med Rammstein-koncerten (som dog kræver separat Rammstein-koncertbillet).

 

Alle billetter kan købes via HSPMF.dk og på Ticketmaster.dk