MC underholdning

Video: Trial-troldmanden Toni

Næste uge har verdens bedste trial-kører fødselsdag, og det skal naturligvis fejres med nogle af hans vildeste stunts gennem tiden.

Der er få sportsgrene, hvor man uden videre kan udråbe én atlet som den utvivlsomt bedste i verdenshistorien. Men med 24 verdensmesterskaber i træk – 12 i indendørs Trial og 12 i udendørs Trial – har Antoni "Toni" Bou domineret den balancekrævende motorsportsgren uafbrudt siden 2007.

Spanieren blev den andenyngste verdensmester i Indoor Trial, da han som 20-årig tog sin første titel i 2007. Siden dengang har han så vundet hvert eneste år, både det udendørs FIM Trial World Championship og det indendørs FIM X-Trial World Championship, uden ophold i 12 år.

De 24 titler er præcis dobbelt så mange som han nærmeste konkurrent, briten Douglas "Dougie" Lampkin, og må anses som bevis for, at den nu snart 32-årige Toni Bou er den bedste Trialkører, verden endnu har set. Hvis du ikke tror os, så klik på videoen nedenfor og sæt den i fuld skærm – tillykke med fødselsdagen!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.