Bestyrelsen 2017

Portræt af bestyrelsen

Bestyrelsen kan kontaktes via klubbens kontor eller direkte på bestyrelsen@mctc.dk
Formanden og bestyrelsesmedlemmerne vælges for to år ad gangen.

 

 

 

Formand
Jørn Winding
Årgang 1959, er bosiddende i Varde og far til 2 børn. Har senest arbejdet med fjernvarme og vandforsyning i Varde/Esbjerg. Har de sidste 37 år kørt Europa tyndt på diverse mc`er, for nuværende den lykkelige ejer af en BMW K1 samt en lille Yamaha offroader. Medlem af MCTC siden 1982. MCTC bestyrelsesmedlem af to gange, først gang 1988-89. Efter et længere ophold i Grønland og Australien genindvalgt i 1993. MCTC`s repræsentant i motorcyklisternes europæiske interesseorganisation FEMA siden 1999. Formand for MCTC siden 2001, senest genvalgt i 2017.

 

 

Næstformand
Lene Michelsen
Er fra 1959 og får råd til at køre mc via sit job som financial controller. Bor i Farum og er gift med Peter, der også kører mc. Har kørt mc siden 1978, de første år med pauser af forskellig varighed, nuværende mc er en BMW F 700 GS, der afløste en Triumph Street Triple og før den en trofast Suzuki RF 600. Har været så langt sydpå som Portugal og så langt nordpå som Nordkap samt en tur på Cuba på mc. Medlem af MCTC siden engang i starten/midten af 80'erne, været i MCTC's bestyrelse siden 2000, næstformand siden 2002. Senest genvalgt i april 2014. Er engageret i det, der handler om færdselssikkerhed og repræsenterer MCTC i Færdselssikkerhedskommissionen og Sikker Trafik (tidl. Rådet for Større Færdselssikkerhed).

 

 

Bestyrelsesmedlem
Klaus Brandt
Er pensioneret skoleleder og født i 1952. Har kørt motorcykel siden 1970 (engelske, italienske, tyske og japanske). Har pt. en BMW R 1200 GS Adventure. Medlem af MCTC fra 1981. Har været med til at arrangere forskellige aktiviteter i MCTC. Nyder den travle pensionisttilværelse med bl.a. langture på motorcykel. For eksempel til Tyrkiets sydkyst og Normandiet til D-dagsjubilæum. Bestyrelsesmedlem fra 2006 og senest genvalgt i 2014.

 

Bestyrelsesmedlem
Birger H. Christiansen
Er fra 1957, bor i Vissenbjerg og arbejder som erhvervsskolelærer i Odense. Gift med Solveig. Tilsammen har de 5 børn, der alle er fløjet fra reden. Har kørt mc siden 2005 og været medlem af MCTC lige så længe. I garagen står en Yamaha XJ 900, mest for hyggens skyld, og en Honda CBF 1000 A, der bruges flittigt til daglige ture og weekendture rundt i Danmark samt ferieture i Europa. Solveig er ivrig bagsædepassager og sammen nyder de mc-livets glæder og oplevelser. Holder af motorcyklisters mangfoldighed og venlighed og nyder samværet og fællesskabet. 

 

 

Bestyrelsesmedlem
Carsten Bjarnov
Er fra 1963 og har to hjemmeboende piger – fik sin første Mc som 17 årig i papkasser og har siden den tid, haft adskillige motorcykler, som han har istandsat og kørt på – Interessen for sikkerhed på Mc startede for ca. 20 år siden med et DMC Bronze kursus, og siden har Carsten deltaget i en del forskellige kurser, hvilket også har ført til, at han i dag er MCTC motorcykel instruktør på 3. år og fremadrettet vil arbejde på at udvikle dette koncept. Der har været perioder med sidevognskørsel og i dag bruges nogle af fridagene til, at besøge diverse racerbaner og øve lidt højhastigheds kørsel. Carsten er uddannet maskinmester og datamatiker.

 

Bestyrelsesmedlem
Jan Kaae
Den tidligere selvstændige entreprenør er fra 1956, og har arbejdet som brolægger og anlægsgartner i godt 30 år. Er nu pedel medhjælper, på en folkeskole i Odder og er gift med Tina. Har kørt mc siden sidst i 80’erne, de sidste 15 år med sidevogn hele året. Om sommeren bliver der kørt bjergkørsel på en Vmax 1200 med Wing vogn, i Alperne eller Pyrenærene. Hverdags- og vintercykel er en XJ 900 med Mjølner vogn. Jeg er nyt medlem af MCTC, da medlemskabet altid har stået i Tinas navn. Jeg er æresmedlem af Dansk Sidevognsklub, pga. min indsats for at få ændret registreringsafgift-loven, således at der nu ikke skal betales ny afgift af hele køretøjet, ved på- eller afmontering af en sidevogn. Er engageret i at trykke de myndigheder på maven, som besværliggør vort liv som motorcyklister, med eller uden sidevogn, samt Campens udvikling.

 

 

Bestyrelsesmedlem
Kim Jönsson
Er indtrådt i bestyrelsen den 2. juli 2017. Bor i Farum. Har været medlem af MCTC siden 2005. Ernærer sig primært som chauffør. Kører kineser, Geely 150, som de seneste år stort set upåklageligt har bragt ham fra A til B i Storkøbenhavnsområdet. Skal han længere eller nyde lidt køreglæde, bliver det på Suzuki Intruder C 800, der er   både sjovere og sikrere. Og det bliver til flere og flere kilometer, nu hvor datteren er flyttet hjemmefra, og faren blot behøver at tænke på sig selv.

 

Suppleanter
Suppleanterne til MCTC’s bestyrelse er på valg hvert år. De er ikke egentlige medlemmer af bestyrelsen. Der er dog tradition for, at de deltager i bestyrelsesarbejdet, men uden stemmeret de få gange, det kommer til afstemninger i bestyrelsen.

 

Suppleant

Kasper Kjærsgaard
Fra 1962 er ”velsignet med ingen børn”. Bor pt. på Lolland, men har rod i Silkeborg. Startede motorcykellivet i 1980 på en "voldtunet" 72'er Honda 750 (928 cc), der var monteret med forgaffel og hjul fra en Yamaha XS 750. Der har i tidens løb været en lind strøm af diverse motorcykler fra Yamaha RD 350'ere over Yamaha XJ 650 Turbo til en Triumph Trident T160. I øjeblikket er det en Suzuki DL 1000 V-Strom, der er genstand for afbetalingerne! Bortset fra et smut til Nordkap ikke gjort i at køre decideret touring, men har hygget sig med at ”fjumre rundt i det hjemlige” og med små afstikkere til grænseområderne i nabolandene. Medlem af MCTC siden november 1990 og bestyrelsen siden 2006 (var suppleant i 2005), genvalgt til bestyrelsen i 2013 - og blev suppleant igen i 2017.

 

 

Finn Otkjær - mindeord

MCTC må med stor sorg meddele, at vores gode kammerat og bestyrelsesfælle Finn Otkjær tabte kampen mod kræften og sov stille ind den 27. juni 2017. Finn har været en del af MCTCs bestyrelse siden 2010, og han blev genvalgt senest på generalforsamlingen i 2017 – hvor Finn valgte at genopstille og viste, at han ikke havde til hensigt at give op, selvom han vidste, at han var syg.

I bestyrelsen kender vi Finn som ham, der altid stillede op og ydede en indsats for fællesskabet. Han vil blive savnet i MCTC’s bestyrelse, hvor han med sit rolige væsen og sin positive indstilling altid bidragede til konstruktive løsninger. Finns indstilling til, at man må bidrage til fællesskabet betød også, at han ofte var at finde som frivillig bag baren på MC Touring Camp, og også her vil han blive savnet.

Vores tanker går til Finns nærmeste familie – æret være hans minde.