PanzerMuseum East

20 % rabat på entré til koldkrigsmuseum

 

PanzerMuseum East i Slagelse har Skandinaviens største samling af køretøjer, uniformer og andet fra den østlige side af jerntæppet under den kolde krig.
Over 60 restaurerede og rullende panser- og specialkøretøjer er placeret i 4.500 m2 levende displays med fokus på at vise, hvad der ville have været at se i gadebilledet, hvis Danmark var blevet angrebet i perioden under den kolde krig.
Naturparken er som skabt til friluftsaktiviteter og picnic, og der kan suppleres med forsyninger fra stedets café Bomben.
Det er muligt at overnatte i vores spændende og meget anderledes shelter-anlæg for 50 kr. pr. person. Overnatning kræver booking, se mere under sheltere på www.panzermuseumeast.dk

Medlemmer af MCTC får 20 % rabat på de ordinære entrepriser. Tilbuddet kan benyttes ved forevisning af MCTC-medlemskort.

PanzerMuseum East, Fladholtevej 18, 4200 Slagelse, www.panzermuseumeast.dk

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.