Zenergy Racing

10 % rabat på deltagelse i banekørsel med indregistreret motorcykel


Zenergy Racing afvikler igen i år en række mc-arrangementer på forskellige motorbaner.


Zenergy Racings normale trackdays er rettet mod både gadekørere og trackday/licenskørere. Specielt interessant for gadekørere er gul klasse, hvor der tilbydes undervisning i grundlæggende køre- og svingteknik i teori og praksis. MCTC-medlemmer på indregistreret mc tilbydes 10 % rabat ved deltagelse.

Zenergy SM & Mini Racing fortsætter i 2019 med en række arrangementer på danske gokartbaner, hvor der køres på mc'er op til 125 cc, scooter, minimotard og supermotard. Det kræver ingen erfaring at deltage her, og det er både sjovt og lærerigt at race rundt på en gokartbane på et mindre køretøj. Til Zenergy SM & Mini Racing er der også en børneklasse, hvor børnene kan køre på pocketbike, PW50 eller lignende køretøj, og det er noget, de hygger sig med.

Yderligere oplysninger fås på www.zenergyracing.com, hvor priserne også findes.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.