Solbjerggaard Bed & Breakfast

10 % rabat på overnatning på Solbjerggaard Bed & Breakfast i Millinge ved Faaborg på Fyn.

I en smuk fredet firlænget bindingsværksgård fra 1729 har Laura og Peter, der begge har selv kørt mc, efter en omfattende renovering i 2006 indrettet Bed and Breakfast med 5 dobbeltværelser hvert med bad, køkken og egen indgang. I stuehuset findes yderligere 2 dobbeltværelser med fælles bad. Stor morgencomplet overvejende økologisk.

Værelserne er udstyret med både gamle og nye møbler, som gør dem både hyggelige og spændende. Haven er til fri afbenyttelse, ligesom der er gasgrill til rådighed. Mc parkering i vognporten.

Laden er indrettet som butik med unik tøj designet af Laura.

Medlemmer af MCTC tilbydes 10 % rabat på overnatning ved fremvisning af gyldigt MCTC-medlemskort.

BEMÆRK, at der kun kan gives rabat ved bookinger direkte pr. telefon eller via hjemmeside. Altså ingen rabat ved bookinger via portaler, såsom booking.com, hotels.com, Expedia osv.

Solbjerggaard er beliggende på:
Assensvej 298
5642 Millinge

Yderligere information på tlf. 2320 3278, bb.solbjerggaard@yahoo.dk og www.bb-fyn.dk.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.