Le Camping Moto

10 procent rabat på overnatning på Camping Moto i Frankrig.

Camping Moto er Europas nok mest kendte mc-campingplads. Pladsen er beliggende i det sydøstlige Frankrig i område med mange snoede veje og er åben i perioden 1. maj til midt i september.

Det er tilladt at ankomme i bil, hvis man er sammen med motorcyklister, eller hvis man har mc'en med på en trailer. Overnatningsprisen er ca. 13 euro pr. person pr. døgn. Der er swimming-pool, bar og en mindre restaurant. Der er flere gode restauranter i omegnen. Får man tekniske problemer, er der opsamlingsservice indtil 100 km fra pladsen, og man kan låne værktøj på stedet.

Camping Moto ligger i området mellem motorvejen Lyon-Marseilles. Kommer man ad motorvejen, drejes der af ved Valance "Sud" i retning mod Crest og Die. Efter Crest og Aouste s/Sye drejes til venstre i Mirabel et Blacons i retning mod Montclar/Beaufort.

MCTC-medlemmer får 10 % rabat på basis-prisen for overnatning ved fremvisning af gyldigt MCTC-medlemskort.

Adresse: F-26400 Montclar-sur Gervanne, Drome, Frankrig. www.lecampingmoto.net

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.