SikkerPå2Hjul-køreteknisk kursus

Alle kan køre lige ud - men kan du også undvige eller stoppe hvis der opstår en farlig situation?

 

Motorcykelkørsel i sagens natur er en praktisk handling og uheld kan forebygges, ved at give motorcyklisten mulighed for at dygtiggøre sig under sikre og betryggende forhold. Fordi erfarne motorcyklister ofte laver få menneskelige fejl, sjældent overvurdere egne evner og har fuld kontrol over sin motorcykel.

MCTC støtter motorcykelkurserne i et samarbejde mellem tre andre danske interesseorganisationer for sikkerhed på 2 hjul – Dansk Kørelærer Union(DKU), Køreteknisk Anlæg i Danmark (KTADK) og Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF).

Sikkerpå2Hjul kurserne afholdes på 28 køretekniske anlæg overalt i Danmark, typisk efter fyraften således at man ikke skal have unødig meget fri fra arbejde for at kunne dygtiggøre sin køreteknik på motorcykel.

Sikkerpå2hjul køreteknisk kursus er delt op i 4 lektioner af 45 minutter - med 15 minutters pause imellem lektionerne.
Vi træner i 4 discipliner:
• Bremseteknik incl. katastrofeopbremsning
• Svingteknik med visuel styring
• Undvige manøvre med kontra styring
• og en sidste disciplin som er utrolig spændende og lærerig, men den fortæller vi dig mere om på dagen.

Priserne gælder per deltager (bagsædepassager er U/B) på din egen motorcykel og er inklusive instruktør og baneleje, og kan ses på Sikkerpå2Hjuls hjemmeside.

Se mere på www.sikkerpå2hjul.dk

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.