Gerbing batteriopvarmet tøj

20% rabat på batteriopvarmet tøj fra Gerbing

Gerbing fremstiller alt i batteriopvarmet tøj til såvel motorcyklister som alle andre med interesser eller aktiviteter i kølige omgivelser. Vores specielt udviklede kollektion til motorcyklister omfatter alt fra flere slags mc-handsker, jakker, veste, strømper og nyrebælter. Alt sammen med mulighed for direkte tilslutning til mc’ens batteri via et hook-up kabel.

Det opvarmede tøj kan naturligvis også drives af helt op til 8A Lithium-batterier, som kan tilkøbes.

Alle Gerbings produkter er produceret med den sidste nye teknologi inden for opvarmning af tøj. Nyeste version af Lithium batterier, det patenterede MicroWire®-varmesystem samt topkvalitet i læder, stof og kabler.

MicroWire®-systemet udmærker sig f.eks. ved, at det kan tåle at blive bøjet uden at knække. Det betyder, at man let kan pakke Gerbings produkter i sidetasken, uden at de tager skade på samme måde som de konventionelt opvarmede handsker med f.eks. kulfiber varmetråde.

Ved oplysning af MCTC-medlemsnummer får MCTC-medlemmer får 20 % rabat på hele Gerbings sortiment af tøj og ca. 10 % på alle batteripakker.

Gerbing har showroom på adressen: Falkerslevvej 16, 4871 Horbelev

Gerbings produkter kan bestilles på: www.Bikershoppen.dk. Husk at opgive MCTC-medlemsnummer ved bestilling.

Yderligere information på tlf. 5058 4243, kontakt@Gerbing.dk samt på www.Gerbing.dk

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.