Køb og brug af halsvarmer

Her er en række tips til køb og brug af halsvarmer/hjelmhue.

Når man vælger en halsvarmer eller en kombineret halsvarmer/hjelmhue, bør man ikke vælge en model, der er for stor. Ellers kan det medføre generende folder, blafren under kørsel, og generelt bliver pladsen under hjelmkanten mindre, så den ikke føles så behagelig at have på.

 
 

Bedste løsning er at prøve halsvarmeren/hjelmhuen hos forhandleren og tag samtidig din egen mc-jakke og hjelm med.
 
 

Afhængig af årstid kan man med fordel anskaffe sig mere end en type halsvarmer/hjelmhue. I ydersæsonerne er det at anbefale en model med vind- og vandtæt materiale og gerne større isoleringsflader i nakke- og brystregionen. En kombineret halsvarmer/hjelmhue holder bedst på varmen, når det er koldt.
 
 

Det er vigtigt, at halsvarmeren/hjelmhuen trækkes ned over hovedet, inden man tager jakken på. På den måde både sidder og fungerer beskyttelsen bedst. Forsøger man sig med at proppe den ned under jakkekraven, finder man hurtigt ud af, at der for meste trænger koldt luft ind et eller andet sted. Desuden forhindrer man træk ved at presse overkanten af halsvarmeren op under hjelmkanten.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.