MCTC Facebook-forum

MCTC ønsker at stille rammer til rådighed for køb og salg af motorcykler uden omkostninger for medlemmerne – både i Touring Nyt og på internettet. Vi anbefaler derfor at blive medlem af vores Facebook-gruppe MCTC-forum: Køb/salg af motorcykler og tilbehør.

Det er foreningens ønske, at medlemmer gratis skal kunne oprette salgsannoncer for deres brugte motorcykler og andre motorcykelrelaterede genstande i MCTC-regi. Det primære sted for denne handel har altid været, og vil fortsat være, Køb & salg-sektionen i medlemsbladet, og hvert nummer af Touring Nyt rummer derfor købs- og salgsannoncer fra foreningens medlemmer.

Vi ønsker dog også at have et MCTC-administreret forum på internettet, hvor man kan købe og sælge motorcykler og tilbehør uden omkostninger, som supplement til de online salgsportaler der findes herhjemme. Vi har derfor oprettet Facebook-gruppen MCTC-forum: Køb/salg af motorcykler og tilbehør, og vi opfordrer alle medlemmer, der har lyst, til at blive medlem af denne. Det er en lukket gruppe, hvor MCTC har udfærdiget og håndhæver retningslinjerne, men for at skabe det bredest mulige handelsforum er alle velkomne; medlemmer såvel som ikke-medlemmer. Vi kan og vil dog udelukke personer, der ikke overholder fællesskabets retningslinjer, skulle det blive et problem – og vi vil gøre vores for at skabe et godt og kammeratligt forum for fair mc-handel i Danmark.

Ønsker man udelukkende at handle med andre medlemmer fra foreningen, er det som nævnt altid muligt at få indrykket sin annonce i Køb & salg-sektionen i Touring Nyt. Har man ikke en profil på Facebook, findes der mange andre muligheder for brugtsalg på internettet, som MC Touring Club dog ikke administrerer. Du kan finde en oversigt over disse online salgsportaler i artiklen ”Overblik: Det danske mc-brugtmarked på nettet” i Touring Nyt nummer 8/2018.

Vi håber, vi ses i MCTC-forum: Køb/salg af motorcykler og tilbehør!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.