Bestyrelsen 2021

Portræt af bestyrelsen

Bestyrelsen kan kontaktes via klubbens kontor eller direkte på bestyrelsen@mctc.dk
Formanden og bestyrelsesmedlemmerne vælges for to år ad gangen.

 

 

Formand
Lene Michelsen

Bor i Farum og er gift med Peter, der også kører motorcykel. Arbejder med økonomi og ledelse. Den uddannelsesmæssige baggrund er fra CBS (dengang det hed Handelshøjskolen) Har kørt motorcykel siden 1978, de første år med pauser af forskellig varighed, og den nuværende motorcykel er en BMW F 750 GS. Har tidligere haft BMW F700GS, Triumph Street Triple, Suzuki RF 600., Honda CB450S og Suzuki GS400. Har været så langt sydpå som Portugal og så langt nordpå som Nordkap. Har desuden været på Cuba på motorcykel og senest New Zealand. Medlem af MCTC siden engang i starten/midten af 80'erne, været i MCTC's bestyrelse siden 2001 og næstformand siden 2002. Senest genvalgt i april 2021. Er engageret i det, der handler om færdselssikkerhed og har repræsenteret MCTC i Færdselssikkerhedskommissionen i 10 år. Repræsenterer for nærværende MCTC i Sikker Trafik (tidl. Rådet for Større Færdselssikkerhed) og er medlem af bestyrelsen i FEMA.

 

 

Næstformand
Klaus Brandt
Er pensioneret skoleleder og født i 1952. Har kørt motorcykel siden 1970 (engelske, italienske, tyske og japanske). Har pt. en BMW R 1200 GS Adventure. Medlem af MCTC fra 1981. Har været med til at arrangere forskellige aktiviteter i MCTC. Nyder den travle pensionisttilværelse med bl.a. langture på motorcykel. For eksempel til Tyrkiets sydkyst og Normandiet til D-dagsjubilæum. Bestyrelsesmedlem fra 2006 og senest genvalgt i 2014.

 

Bestyrelsesmedlem
Birger H. Christiansen
Jeg er en årgang 1957. Jeg bor i Vissenbjerg sammen med min hustru Solveig. Børnene er alle er fløjet fra reden, og nu har vi tid til at nyde naturen fra motorcyklen. Jeg har kørt mc siden 2005 og været medlem af MCTC lige så længe. Efter at have været ejer af flere motorcykler står der nu en Honda Goldwing 1800 i garagen. Den bruges flittigt til daglige ture til arbejdet, ugentlige klubture med den lokale MC klub, weekendture rundt i Danmark samt ferieture i Europa. Solveig er ivrig bagsædepassager, og sammen nyder vi mc livets glæder og oplevelser. Vi holder af motorcyklisters mangfoldighed og venlighed, og nyder samværet og fællesskabet her.

 

 

Bestyrelsesmedlem
Jan Kaae
Den tidligere selvstændige entreprenør er fra 1956, og har arbejdet som brolægger og anlægsgartner i godt 30 år. Er nu pedel medhjælper, på en folkeskole i Odder og er gift med Tina. Har kørt mc siden sidst i 80’erne, de sidste 15 år med sidevogn hele året. Om sommeren bliver der kørt bjergkørsel på en Vmax 1200 med Wing vogn, i Alperne eller Pyrenærene. Hverdags- og vintercykel er en XJ 900 med Mjølner vogn. Jeg er nyt medlem af MCTC, da medlemskabet altid har stået i Tinas navn. Jeg er æresmedlem af Dansk Sidevognsklub, pga. min indsats for at få ændret registreringsafgift-loven, således at der nu ikke skal betales ny afgift af hele køretøjet, ved på- eller afmontering af en sidevogn. Er engageret i at trykke de myndigheder på maven, som besværliggør vort liv som motorcyklister, med eller uden sidevogn, samt Campens udvikling.

 

 

Bestyrelsesmedlem
Kyösti Schmidt

Kyösti er født i 1959 og gift med Lotte, og de har sammen en datter (35) og søn (33). Kyösti har i mange år arbejdet indenfor Human Resources i fire store internationale virksomheder og i de sidste 20 år som selvstændig headhunter, konsulent og forfatter indenfor Human Resources.Kyösti begyndte først at køre MC som 47-årig og den første større tur blev sammen med sønnen Joachim på to gamle Yamaha Ténéré XTZ660’er fra New York op til Canada og derfra ned gennem USA, Mexico, Centralamerika og Sydamerika til Ushaia og op til Buenos Aries. En tur på otte måneder og 2x38.000 km (beskrevet i TN 2012 nr. 2, 3, 4 og 5). Opdagede samtidig, at det at rejse på motorcykel er den ultimative rejseform. I dag kører Kyösti på en ældre Yamaha Super Ténéré XTZ750 og en nyere Yamaha Ténéré XT660ZA. Sidstnævnte har bl.a. bragt ham til Venedig i 2020 og i 2021 til Georgien og hjem igen. Kyösti ser Touring Nyt som et væsentlig aktiv i foreningen og som det absolut største og bedste MC-magasin i Danmark og vil arbejde på, at succesen udbygges og udvikles til at nå mange forskellige målgrupper.

 

 

Bestyrelsesmedlem
Jan Høgfeldt

Jan er årgang 1963 og har kørt MC siden 18 års fødselsdagen. Han kører gerne mellem 15.000 og 20.000 km om året, pt. på en GSX-S 750. Langt og kort, alene og i flok. Gerne lidt Eiffel/Ardenner eller Alper.  Jan er vild med at se race og plejer at være i Holland i april til Superbike VM. Til dagligt arbejder Jan med garanti ved Semler Retail.

 

Bestyrelsesmedlem
Mogens Lund

Mogens er 66 år, pensioneret skolelærer og bor i Odense. Mogens er gift med Susanne (som desværre ikke har interesse for MC). Han har haft kørekort til motorcykel siden 1973, og haft diverse motorcykelmærker siden. Torben har nu en Honda cbf1000F fra 2015 og har været medlem af MCTC siden slut 70’erne. Mogens har besøgt Mc Touring Camp hver sommer de sidste ca 10 år, og læser TouringNyt med stor fornøjelse.

 

Suppleant
Suppleanterne til MCTC’s bestyrelse er på valg hvert år. De er ikke egentlige medlemmer af bestyrelsen. Der er dog tradition for, at de deltager i bestyrelsesarbejdet, men uden stemmeret de få gange, det kommer til afstemninger i bestyrelsen.

  

 

Suppleant
Torben Fonnesbek

Min karriere på MC startede i 1974 på en Nimbus 1956, som i øvrigt også er mit føde år. De sidste 15 år har jeg kørt på en BMV K1100 LT. Jeg nyder at finde gode MC veje i Danmark. Jeg starter tit ud uden plan for turen. Det giver tit nogle sjove ture. Det er blevet til nogle udlandsture. B.la Eifelbjergene og ture i skønne Norge. Bor i Horsens og er samboende med Laila gennem 30 år. Jeg arbejder som fibertekniker ved Elcon Århus. 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.