Bestyrelsen 2022

Portræt af bestyrelsen

Bestyrelsen kan kontaktes via klubbens kontor eller direkte på bestyrelsen@mctc.dk
Formanden og bestyrelsesmedlemmerne vælges for to år ad gangen.

 

 

Formand
Lene Michelsen

Bor i Farum og er gift med Peter, der også kører motorcykel. Arbejder med økonomi og ledelse. Den uddannelsesmæssige baggrund er fra CBS (dengang det hed Handelshøjskolen) Har kørt motorcykel siden 1978, de første år med pauser af forskellig varighed, og den nuværende motorcykel er en BMW F 750 GS. Har tidligere haft BMW F700GS, Triumph Street Triple, Suzuki RF 600., Honda CB450S og Suzuki GS400. Har været så langt sydpå som Portugal og så langt nordpå som Nordkap. Har desuden været på Cuba på motorcykel og senest New Zealand. Medlem af MCTC siden engang i starten/midten af 80'erne, været i MCTC's bestyrelse siden 2001 og næstformand siden 2002. Senest genvalgt i april 2021. Er engageret i det, der handler om færdselssikkerhed og har repræsenteret MCTC i Færdselssikkerhedskommissionen i 10 år. Repræsenterer for nærværende MCTC i Sikker Trafik (tidl. Rådet for Større Færdselssikkerhed) og er medlem af bestyrelsen i FEMA.

 

 

Næstformand
Jan Høgfeldt

Jan er årgang 1963 og har kørt MC siden 18 års fødselsdagen. Han kører gerne mellem 15.000 og 20.000 km om året, pt. på en GSX-S 750. Langt og kort, alene og i flok. Gerne lidt Eiffel/Ardenner eller Alper.  Jan er vild med at se race og plejer at være i Holland i april til Superbike VM. Til dagligt arbejder Jan med garanti ved Semler Retail.

 

Bestyrelsesmedlem
Jan Kaae
Den tidligere selvstændige entreprenør er fra 1956, og har arbejdet som brolægger og anlægsgartner i godt 30 år. Er nu pedel medhjælper, på en folkeskole i Odder og er gift med Tina. Har kørt mc siden sidst i 80’erne, de sidste 15 år med sidevogn hele året. Om sommeren bliver der kørt bjergkørsel på en Vmax 1200 med Wing vogn, i Alperne eller Pyrenærene. Hverdags- og vintercykel er en XJ 900 med Mjølner vogn. Jeg er nyt medlem af MCTC, da medlemskabet altid har stået i Tinas navn. Jeg er æresmedlem af Dansk Sidevognsklub, pga. min indsats for at få ændret registreringsafgift-loven, således at der nu ikke skal betales ny afgift af hele køretøjet, ved på- eller afmontering af en sidevogn. Er engageret i at trykke de myndigheder på maven, som besværliggør vort liv som motorcyklister, med eller uden sidevogn, samt Campens udvikling.

 

 

Bestyrelsesmedlem
Kyösti Schmidt

Kyösti er født i 1959 og gift med Lotte, og de har sammen en datter (35) og søn (33). Kyösti har i mange år arbejdet indenfor Human Resources i fire store internationale virksomheder og i de sidste 20 år som selvstændig headhunter, konsulent og forfatter indenfor Human Resources.Kyösti begyndte først at køre MC som 47-årig og den første større tur blev sammen med sønnen Joachim på to gamle Yamaha Ténéré XTZ660’er fra New York op til Canada og derfra ned gennem USA, Mexico, Centralamerika og Sydamerika til Ushaia og op til Buenos Aries. En tur på otte måneder og 2x38.000 km (beskrevet i TN 2012 nr. 2, 3, 4 og 5). Opdagede samtidig, at det at rejse på motorcykel er den ultimative rejseform. I dag kører Kyösti på en ældre Yamaha Super Ténéré XTZ750 og en nyere Yamaha Ténéré XT660ZA. Sidstnævnte har bl.a. bragt ham til Venedig i 2020 og i 2021 til Georgien og hjem igen. Kyösti ser Touring Nyt som et væsentlig aktiv i foreningen og som det absolut største og bedste MC-magasin i Danmark og vil arbejde på, at succesen udbygges og udvikles til at nå mange forskellige målgrupper.

 

Bestyrelsesmedlem
Mogens Lund

Mogens er 66 år, pensioneret skolelærer og bor i Odense. Mogens er gift med Susanne (som desværre ikke har interesse for MC). Han har haft kørekort til motorcykel siden 1973, og haft diverse motorcykelmærker siden. Mogens har nu en Honda cbf1000F fra 2015 og har været medlem af MCTC siden slut 70’erne. Mogens har besøgt Mc Touring Camp hver sommer de sidste ca 10 år, og læser MCTC-magasinet med stor fornøjelse.

  

Bestyrelsesmedlem
Karen Lunderskov

Født i 1973 i Kolding, hvor jeg stadig bor. Arbejder som lægesekretær på sygehuset. Startede med at køre mc i 1999. Har i dag en Honda CBR650r og en Honda NX250, men har haft både Yamaha, Suzuki og Kawazaki. Jeg er medlem af MC Klatten i Kolding, hvor vi har et godt fællesskab og en stor blanding af alle typer motorcykler. 

Jeg elsker at køre Danmark tyndt, helst på de små snoede veje. Det bliver både til korte aftenture og lidt længere ture med overnatning i telt eller shelter. Jeg holder også meget af at komme på Campen og køre ture på det skønne Djursland. De sidste to somre har jeg kørt alene gennem Frankrig og haft mange gode oplevelser på vejene og på mc campingpladser.

Jeg synes MCTC er en vigtig forening, hvor vi hver i sær kan få meget ud af fællesskabet og hvor vi står stærkere overfor politikerne, når vi er samlet. Jeg vil gøre mit for, at MCTC også i fremtiden har en sund økonomi og er en relevant forening.

 

Bestyrelsesmedlem
Trine Lyberth Barksmann

Årgang 1975 og bor i Hillerød med 2 børn og deres fader, som jeg har været lykkeligt gift med siden 2005. Jeg har kørt mc siden jeg var 19 og de første mange år var det på min trofaste Suzuki 550 ED fra 1985. Trofast fordi kun jeg og mekanikeren havde det særlige håndgreb til at starte den. Da jeg blev træt af bøvlet, blev Suzukien skiftet ud med en sprit ny Honda CBR250RA. Det var på den jeg slog mine første folder på køretekniske kurser hos FDM og Racing4fun (begge kan varmt anbefales!). Hondaen blev skiftet ud med en smækker, lækker Kawasaki Ninja 400 og det var på den jeg slog min første kolbøtte. Det gav lidt ridser i dragten og en BMW F800R som erstatning for Ninjaen, der desværre ikke stod til at rede. Min mand har taget BMW'en til sig og stilletiende accepteret, at der er sneget en Aprilia 660 Tuono ind i husholdningsbudgettet (happy wife = happy life). Jeg bruger mc til daglig transport og minimum en årlig banedag.

 

Suppleanter
Suppleanterne til MCTC’s bestyrelse er på valg hvert år. De er ikke egentlige medlemmer af bestyrelsen. Der er dog tradition for, at de deltager i bestyrelsesarbejdet, men uden stemmeret de få gange, det kommer til afstemninger i bestyrelsen.

  

 

Suppleant
Torben Fonnesbek

Min karriere på MC startede i 1974 på en Nimbus 1956, som i øvrigt også er mit føde år. De sidste 15 år har jeg kørt på en BMV K1100 LT. Jeg nyder at finde gode MC veje i Danmark. Jeg starter tit ud uden plan for turen. Det giver tit nogle sjove ture. Det er blevet til nogle udlandsture. B.la Eifelbjergene og ture i skønne Norge. Bor i Horsens og er samboende med Laila gennem 30 år. Jeg arbejder som fibertekniker ved Elcon Århus. 

 

Suppleant
Egon Eskildsen

Jeg er født 1957 og bor i Risskov sammen med min hustru Helle. Vi har været gift med hinanden i snart 40 år og har 6 børn. Vi flyttede til Risskov sidste år efter at have boet på landet altid. Jeg har arbejdet med landbrug, også som selvstændig til jeg blev 60 år. Nu er jeg ejendomsfunktionær og været det i fem år.
Jeg købte min første MC i 1975. En ny Kawasaki z 900, - det var tider! Den kørte jeg på i fire år, og så blev den solgt. For 20 år siden købte både min hustru og jeg hver sin MC og har kørt lige siden. Vi kører begge Ducati. Mc Touring Camp har vi brugt meget. Vi har også kørt i MC-klub og har været syd på flere gange.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.