Indkaldelse til generalforsamling 2023

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling 2023. Generalforsamlingen afholdes lørdag 29. april i Støberiet i Bogense. Der startes klokken 13, og alle medlemmer er velkomne. Fra klokken 10.00 afholdes Danmarks hyggeligste MC-messe.

Stedet er Støberiet, Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense.

Almindelige medlemmer, som har betalt kontingent rettidigt har stemmeret på generalforsamlingen. Deltagelse i selve generalforsamlingen er gratis og der kræves ikke forhåndstilmelding.

 

Dagsordenen

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere

2. Godkendelse af dagsorden

3. Formandens beretning

4. Status MC Touring Camp

5. Status MCTC-magasinet

6.1 Regnskabets forelæggelse og godkendelse

6.2 Budget for 2023 forelægges

7. Indkomne forslag

8. Valg af formand

9. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

10. Valg af 2 bilagskontrollanter (kritiske revisorer)

11. Eventuelt

 

 

Der er indkommet følgende forslag:

 

Forslag til bemyndigelse af bestyrelsen til salg af MC Touring Camp

Fremsat af Poul Lervad

Forslag 1. Generalforsamlingen giver bestyrelsen mandat til at afhænde/sælge MC Touring Camp.

Forslag 2. Såfremt generalforsamlingen vedtager forslag 1, bør generalforsamlingen drøfte og beslutte varigheden af mandatet, f.eks. 2 år.

 

Forslag til debat om MC Touring Camp

Fremsat af Walther Karlsen

Forslag 1. Åben op for ikke-medlemmer i weekenden til en merpris per overnatning.

Forslag 2. Lav et tilbud med et medlemskab, et magasin og en gratis overnatning for ikke-medlemmer.

Forslag 3. Forslagsstiller ønsker, at sæsonen på MC Touring Camp forlænges med en måned.

 

Forslag til ændring af formatet på foreningens medlemsmagasin

Fremsat af Karsten Viborg

Forslag 1. Forslagsstiller ønsker, at medlemsmagasinet tilbageføres til det oprindelige format.

 

Begrundelser:

Forslag til bemyndigelse af bestyrelsen til salg af MC Touring Camp

Fremsat af Poul Lervad

Forslag 1. En slags rettidig omhu, ved at bestyrelsen får handlemulighed og på forhånd opbakning fra generalforsamlingen til at afsøge salgsmuligheder og gennemføre et salg/afhændelse, såfremt økonomien og/eller driften af MC Touring Camp ikke udvikler sig som forventet efter den seneste plan. Samt for at kunne reagere hurtigere og mere effektivt, såfremt driften udvikler sig dårligere end forventet eller situationen af andre årsager gør det nødvendigt eller relevant.

Forslag 2. Jeg mener ikke, at MCTC skal drive en campingplads eller være den økonomiske garant for en campingplads. Dette uanset, at den er tiltænkt at være et mødested for motorcyklister.

I samme forbindelse synes jeg ikke om et koncept, hvor en forening baseret på en frivillig ledelse samtidig skal være den ansvarlige ledelse af en campingplads. Dette uanset om driften af campingpladsen udøves af en forpagter.

Siden etablering af Touring Camp i det forrige årtusinde har meget ændret sig. På lokalt plan, regionalt, landsdækkende og internationalt er der året igennem rige muligheder for at mødes med interessefæller. De digitale medier har åbnet muligheder, som ikke fandtes tidligere.

Afhændelse og salg af Touring Camp kan ske efter mange modeller, som jeg vil komme nærmere ind på under generalforsamlingen.

 

Forslag til debat om MC Touring Camp

Fremsat af Walther Karlsen

Mine forslag til hvordan vi kan få flerer medlemmer til klubben er:  Der skal mere reklame på alle sociale medier med tilbud og billeder fra bladet og Campen. Fortælle den gode historie til ungdommen så fordomme forsvinder. Sælg grill-kul, lav nogle grillbakker. Eks. en pølse, en bøf, en klat kartoffelsalat, lidt grøn salat og flutes. Sådan folk selv kan grille, kokken er der jo alligevel og de ting der er på bakken er noget de har på køl, på nær bøffen. Bare husk det skal være en pris der matcher den lokale købmand eller kører vi bare der ned, som mange gør.

 

Forslag til ændring af formatet på foreningens medlemsmagasin

Fremsat af Karsten Viborg

Som mangeårigt medlem af MCTC vil jeg for første gang tillade mig at fremsende et forslag til generalforsamlingen.

Jeg har arkiveret alle årgange siden 1988 og har forberedt pladsen til de næste mange årgange. Formodentlig frem til min MC-pension.

Det er derfor til stor frustration at blad formatet nu er ændret til et ”tilfældigt popsmart” format der ikke længere passer i min reol og i øvrigt ikke er så let håndterligt at læse når man ligger på sofaen.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.