Privatlivspolitik for MCTC

Persondatabeskyttelse

MCTC lever op til kravene i EU’s Persondataforordning af 25. maj 2018.

I forbindelse med indmeldelse registreres medlemmets navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, fødselsår, information om, hvor man har hørt om MCTC og eventuelle kommentarer. Normalt får vi alle disse oplysninger fra medlemmet selv.

Oplysninger om medlemmet opbevares for opfyldelse af formålsparagraffen*, herunder til distribution af medlemsmagasin og mulighed for medlemsfordele. Vi deler ikke dine oplysninger med eksterne samarbejdspartnere, som ikke er direkte relaterede til MCTC's formål. Oplysninger om medlemmer kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, såkaldte databehandlere, såfremt der er indgået en skriftlig aftale om dataansvarlighed og databehandling. Det kan ske i forbindelse med drift af tekniske systemer, udsendelse af mails, dataanalyser eller forbedrede medlemsfordele.

Når et medlem ønsker at blive udmeldt, slettes medlemmet permanent. Sker udmeldelsen på grund af manglende betaling af opkrævet kontingent, suspenderes medlemskabet i 1 år. Dette for at lette gentegning. Efter 1 år slettes medlemmet permanent.

Ved henvendelse til MCTC kan et medlem til enhver tid på oplyst, hvilke informationer MCTC har registreret om vedkommende. I forbindelse med ophør af medlemskab kan det udgående medlem også altid bede om øjeblikkelig sletning af alle opbevarede data.

 

*Foreningens formål er at samle motorcykelinteresserede samt gavne motorcyklismen og medlemmernes praktiske og økonomiske interesser hermed.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.