MCTC Åbning af Campen

MC Touring Camp åbner altid for en ny sæson skærtorsdag, og det har gennem de sidste 10 år givet anledning til en fællestur til Nødager fra Århus.For at fejre sæsonstarten på MC Touring Camp har et medlem af MC Touring Club gennem 10 år planlagt og gennemført en fællestur kl. 13.15 fra Ilva i Århus til Nødager på Djursland.

Skærtorsdag er nærmest blevet en slags festdag, som for mange betyder årets første tur på mc. Men der er noget at glæde sig til, for ud over en masse glade mennesker og deres herlige maskiner byder dagen på en dejlig tur ad små veje gennem Lisbjerg, Todbjerg, Voldum, Søby, Skjørring, Bøjen, Pindstrup, Ryomgård, Kolind og så ud til MC Touring Camp i Nødager.

Turen er populær. Blandt andet fordi den kun er på 65 km og derfor overskuelig, hvis vejret skulle være lidt uheldigt. Inden afgang modtager man diverse praktiske oplysninger samt et kort over ruten.

Ved ankomst til MC Touring Camp er der en gratis kop kaffe eller to med lidt kage til.
For motorcyklister der kommer langvejs fra, er der mulighed for at komme ind på Touring Campen onsdag aften op til skærtorsdag.
 
Man kan læse mere om MCTC Åbning af MC Touring Camp i Touring Nyt.

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.