MCTC Børnetræf

Hvert år arrangerer en gruppe medlemmer af MC Touring Club et træf, der specielt er tiltænkt børnefamilier.

MCTC Børnetræf 2020, som skulle have været afholdt på Gammelbro Camping ved Haderslev, må desværre aflyses. Træffet med sine 350-400 deltagere bliver betragtet som et større arrangement og falder derfor ind under reglen om aflysning til og med august. Vi arbejder på, sammen med campingpladsen, at få lavet et efterårstilbud til en weekend i september, hvor dem der har lyst kan komme og slå telt op og hygge sig sammen. Det afhænger selvfølgelig af, hvad der ellers sker med genåbning af Danmark. Men følg gerne med på hjemmeside og Facebook.

Vi bestræber os på, at Børnetræffet skiftevis afholdes øst og vest for Storebælt – vest i lige år og øst i ulige år. Børnetræffet er baseret på frivillig arbejdskraft med en arrangørgruppe både i øst og vest. Det er vigtigt, at der er frivillige, som skriver sig på hjælpelisterne, for at få Børnetræffet til at fungere optimalt. Der ud over har vi en række sponsorer, som hjælper Børnetræffet økonomisk og/eller med sponsor-gaver, som bliver brugt som præmier. Hvis man har mod på at være Sponsor-Jæger vil det blive modtaget med kyshånd.

Børnetræffet er en aktiv mc-ferie for HELE familien uanset alder, højde og drøjde. Alle aktiviteter er i børnehøjde, hvor der er taget hensyn til alder – der er aktiviteter til de små, mellem gruppen og til de store teenagere. Der er også familie-aktiviteter, hvor hele familien kan deltage. Årets tilbagevendende aktivitet, som altid har stor tilmelding, er mc-ringridning som er delt op i solo- og i sidevogns-cykler. Ud over ringridningen er der skattejagt for de små og natløb for de store, familedyster, snobrødsbagning, fællestur på mc og mange andre aktiviteter, som vil komme til at stå i programmet, når tiden til træffet nærmer sig.

Der skal også lige en advarsel ind her – Børnetræffet er afhængighedsskabende. Personligt har min familie været på børnetræffet siden 2008, men mange af vores gæster har været med fra begyndelsen. Det betyder, at flere af de ”første” børn nu selv kommer på motorcykel, og nogle kommer endda med deres egne børn. Det udelukker bestemt ikke de nu lidt ældre forældre i at komme, for nu kommer de da bare med deres børnebørn – som sagt bliver man afhængig af det. Ny ansigter er velkomne og bliver altid taget godt imod. Der er plads til alle og højt til loftet.

 

Generelt om Børnetræffet

Siden 1993 er der blevet afholdt Børnetræf i MC Touring Club regi. Det første MCTC Børnetræf blev afholdt på MC Touring Camp, hvor der deltog 63 børn, og i dag er tilslutningen meget højere.

Dengang var legepladsen på MC Touring Camp med det gamle fiskerskib ”Sørøver Sally” omdrejningspunktet for aktiviteterne, men siden da er der kommet mange flere til.

Kort sagt er der masser af aktiviteter for børnene. For blot at nævne få, arrangeres der fællestur skattejagt, ringridning, konkurrencer, rekordforsøg, minigolf turnering, fællessang, diskotek og natløb og hvad årets arrangører ellers finder på.

 

MCTC Børnetræffet afholdes nu om dage forskellige steder i landet, og arrangørerne skiftes løbende ud, så der hele tiden kommer nye medlemmer ind med nye idéer.

Man kan læse meget mere om MCTC Børnetræf på www.mctcbt.dk og på vores Facebook side: https://www.facebook.com/groups/37887527319/

 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.