MCTC Børnetræf

Hvert år arrangerer en gruppe medlemmer af MC Touring Club et træf, der specielt er tiltænkt børnefamilier.

I 2018 afholdes MC-Børnetræf på Dokkedal Camping i uge 29.

Vi bestræber os på, at Børnetræffet skiftevis afholdes øst og vest for Storebælt – vest i lige år og øst i ulige år. Børnetræffet er baseret på frivillig arbejdskraft med en arrangørgruppe både i øst og vest. Det er vigtigt, at der er frivillige, som skriver sig på hjælpelisterne, for at få Børnetræffet til at fungere optimalt. Der ud over har vi en række sponsorer, som hjælper Børnetræffet økonomisk og/eller med sponsor-gaver, som bliver brugt som præmier. Hvis man har mod på at være Sponsor-Jæger vil det blive modtaget med kyshånd.

Børnetræffet er en aktiv mc-ferie for HELE familien uanset alder, højde og drøjde. Alle aktiviteter er i børnehøjde, hvor der er taget hensyn til alder – der er aktiviteter til de små, mellem gruppen og til de store teenagere. Der er også familie-aktiviteter, hvor hele familien kan deltage. Årets tilbagevendende aktivitet, som altid har stor tilmelding, er mc-ringridning som er delt op i solo- og i sidevogns-cykler. Ud over ringridningen er der skattejagt for de små og natløb for de store, familedyster, snobrødsbagning, fællestur på mc og mange andre aktiviteter, som vil komme til at stå i programmet, når tiden til træffet nærmer sig.

Der skal også lige en advarsel ind her – Børnetræffet er afhængighedsskabende. Personligt har min familie været på børnetræffet siden 2008, men mange af vores gæster har været med fra begyndelsen. Det betyder, at flere af de ”første” børn nu selv kommer på motorcykel, og nogle kommer endda med deres egne børn. Det udelukker bestemt ikke de nu lidt ældre forældre i at komme, for nu kommer de da bare med deres børnebørn – som sagt bliver man afhængig af det. Ny ansigter er velkomne og bliver altid taget godt imod. Der er plads til alle og højt til loftet.

 

Generelt om Børnetræffet

Siden 1993 er der blevet afholdt Børnetræf i MC Touring Club regi. Det første MCTC Børnetræf blev afholdt på MC Touring Camp, hvor der deltog 63 børn, og i dag er tilslutningen meget højere.

Dengang var legepladsen på MC Touring Camp med det gamle fiskerskib ”Sørøver Sally” omdrejningspunktet for aktiviteterne, men siden da er der kommet mange flere til.

Kort sagt er der masser af aktiviteter for børnene. For blot at nævne få, arrangeres der fællestur skattejagt, ringridning, konkurrencer, rekordforsøg, minigolf turnering, fællessang, diskotek og natløb og hvad årets arrangører ellers finder på.

 

MCTC Børnetræffet afholdes nu om dage forskellige steder i landet, og arrangørerne skiftes løbende ud, så der hele tiden kommer nye medlemmer ind med nye idéer.

Man kan læse meget mere om MCTC Børnetræf på www.mctcbt.dk og på vores Facebook side: https://www.facebook.com/groups/37887527319/

 

 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.