MCTC Fællestur

Årligt opmåler og arrangerer en gruppe medlemmer af MC Touring Club en fællestur, der nu har været en tradition i over 25 år.I over 25 år er der blevet arrangeret en fællestur af MC Touring Clubs egne medlemmer. Den første fællestur blev kørt i 1985 med kurs mod Dollerup Bakker.
 
Igennem tiden har deltagerne været landet og riget rundt, og der er altid indlagt pauser for at nyde udsigten. Som oftest går turen ad snoede veje med smuk natur. Der standes gerne ved historiske mindemærker eller lignende, og frokosten nydes i fællesskab.

Turen ender gerne i en fælles middag, hvor der er mulighed for overnatning, og dagen efter fortsætter fællesturen ad flere snoede veje og pauser med hyggeligt samvær.
 
Som prikken over i’et kan man købe en DVD med MCTC fællesturen, så man til evigt kan genopleve de gode stunder.
 
Arrangørgruppen af fællesturen skiftes løbende ud, så fællesturen altid går ad nye veje.
 
Man kan læse meget mere om MCTC fællesturen i Touring Nyt, hvor det også er muligt at tilmelde sig, eller se mere på MCTC Fællestur.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.