Globetrotters ferieboliger

10-20% rabat på leje af feriebolig i Languedoc-Roussillon, Frankrig.

I de franske Pyrenæer, på Middelhavs-siden, ligger en landsby op ad bjergsiden mod det 2.785 meter høje Canigou bjerg. Her har parret Erik og Anette Gundersen en klynge ferieboliger i katalansk stil, "Village Catalan", til udlejning.

Parret har boet i området i 30 år og kan fortælle gæsterne om de mange udflugtsmuligheder. Det sker også, at de inviterer gæsterne med til at arrangere gruppeudflugter med motorcykel.

Landsbyen ligger i Pyrenees-Orientales (region Occitanie Languedoc-Roussillon) og er et velegnet sted til motorcykelture med mange gode små veje, både asfalterede og let offroad. På dagsture kan 3 lande besøges: Spanien, Andorra og Frankrig. Hvis du får problemer, er Erik og hans team i sæsonen i nærheden og kan rykke ud, evt. med trailer.

Du kan også tage familien med, for stedet har noget for enhver smag - varme kilder, gode vandreture, kultur, gastronomi. Boligerne er til 2, 4 eller 6 personer med fælles, indhegnet parkering til tryg parkering af motorcykler.

Medlemmer af MC Touring Club tilbydes 10% rabat i højsæsonen og 20% rabat i lavsæsonen på leje af feriebolig ved oplysning af gyldigt MCTC-medlemsnummer eller fremvisning af gyldigt MCTC-medlemskort.

Globetrotters ferieboliger er beliggende på:
16 Avenue Alzina
FR - 66820 Vernet-les-Bains
Frankrig

Yderligere information på tlf. 0033 667 114 222, e-mail: adm@globetrotters.org, hjemmeside: http://landsbyen.oos.dk

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.