Motour.dk - Motorcykelrejser

Rabat til medlemmer af MC Touring Club på udvalgte rejser

Rabat på Kristi Himmelfartsferie til Harzen. Kun for medlemmer af MC Touring Klub Danmark:

Motour.dk’s 25. år er sat i gang, og derfor er der på alle Motour.dk’s rejser til Harzen en rabat på kr. 300,- pr. deltager, der er medlem af MCTC.
Der er mulighed for at vælge iblandt 3 rejser til Harzen i Kristi Himmelfartsferien; En flot 8-dages rejse med et væld af udflugter og oplevelser, rejsen foregår fra 6. til 13. maj. Du kan også vælge den populære 6-dages rejse, der giver dig 6 rejsedage og 4 hele dage (8. til 13 maj) med udflugter i Harzen eller den korte 4-dages rejse fra torsdag 10. maj (Kristi Himmelfartsdag) til søndag 13. maj.

Rejserne er inkluderet alle entréer og besøg på rejsen som beskrevet i programmet. Der er naturligvis dansktalende turleder, der kører motorcykel sammen med gæsterne.

Valget er dit, og uanset rejsevalg får du kr. 300,- i rabat når du giver dit medlemsnummer ved bestilling.

Rejserne til Harzen byder på spændende og meget varierede udflugter, hvor du får mulighed for at opleve den store ”Autostadt” i Wolfsburg med heldagsbesøg og flot rute til og fra Wolfsburg. Tillige flotte udflugter gennem Harz Nationalpark, hvor du bl.a. ser et meget spændende og informativt grænselandsmuseum, der fortæller om livet under den kolde krig. Harzen var jo delt af grænsen mellem DDR og BRD. Her bliver tillige besøg i hyggelige byer, bl.a. Goslar med det fine klokkespil, udflugter i det gamle DDR og meget fine veje og ruter. En dag bliver der tillige en fin udflugt med den kendte smalsporsbane, der bringer rejsedeltagerne op til toppen af Bloksbjerg. Motour.dk har lavet et utal af motorcykel rejser til Harzen og kender de rigtige ruter og besøgssteder.

Læs de udførlige programmer på www.motour.dk for den rejse til Harzen du har lyst at deltage på.

-----   

Jubilæumsrejse til Rhinen og Ardennerne. Kun for medlemmer af MC Touring Club Danmark:

Motour.dk’s 25 års jubilæumsår er sat i gang, og derfor er der mulighed for en ny stor motorcykel rejseoplevelse på den nye rejse til Rhinen og Ardennerne.
Der gives en rabat på kr. 300,- pr. deltager, der er medlem af MCTC.
Rejsen foregår omkring grundlovsdag, dvs. fra lørdag 2. til søndag 10. juni 2018.

Ny spændende kur- og slotsrejse, der bringer rejsedeltagerne til Tyskland, Belgien, Luxembourg og Frankrig. Vi bor på 2 dejlige eksklusive hoteller i løbet af 9 dages rejse!
Motour.dk kan præsentere en ny rejse gennem de centrale egne af Europa, dvs. Tyskland, Belgien, Frankrig og Luxembourg. En motorcykeloplevelse med et stort og varieret udvalg af mc-veje gennem nogle af de smukkeste områder i Europa. Motour.dk har sammensat rejsen, så du kommer til at opleve nye ruter og seværdigheder, som du ikke selv ville finde.

På rejsen bor vi kun 2 steder, og kører udflugter derfra. Rejsen starter i kurbyen Bad Ems få kilometer fra Rhinen og Koblenz. Her er en skøn kurby med skønne gader og historiske bygninger. Vi bor på et flot slotslignende hotel med dejlig udsigt over Bad Ems. Vi har byen inden for gåafstand, og opholdet er tilrettelagt, så vi hver aften kan spise i Bad Ems – enten på egen hånd (2 aftener) eller sammen med gruppen, arrangeret af turlederen.

Vores andet ophold på rejsen er på et dejligt slot i Belgien. Slottet er totalt renoveret i vinteren 2017, og Motour.dk har naturligvis besøgt og boet på slottet. Her er dejlige værelser, skøn mad og fred og ro i en stor park.
Her er der tillige gourmetmiddag på slottet.

Fantastiske veje, bakker, floder, vinmarker, natur og middelalderbyer. Spændende historie fra krigen i Ardennerne.

Udflugter langs floderne Rhinen, Ahr, Mosel, Ems, Ourthe, Meuse og Lesse.

Oplev bl.a. følgende:

• Ophold på dejligt hotel i den skønne kurby Bad Ems ved Ems floden og Rhinen
• Ophold på flot slot i Ardennerne i Belgien
• Dejlige udflugter ved Rhinen og i Rheingau-bjergene
• Besøg i spændende Rhin- og Moselbyer f.eks. Rüdesheim, Bernkastel-Kues, Cochem og Koblenz
• Udflugt langs Mosel-floden
• Kørsel igennem dalene Ahr og Lahn
• Besøg ved flotte udsigtspunkter bl.a. Loreley
• Mulighed for kørsel på Nürburgring og besøg på Nürburgring Museum (på egen hånd - turlederen tager dig med derhen)
• Kørsel i de flotte Taurus-bjerge
• Udflugter i de naturskønne bjerge i Ardennerne med besøg i de belgiske, franske og luxembourgske Ardenner.
• Kørsel i Vallonien

Her er en rejseoplevelse, der byder på ekstraordinær indkvartering, mange sanseindtryk og masser af flot natur.

Læs det udførlige program på www.motour.dk for rejsen.

 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.