Naldmose Camping

15% rabat på overnatning på Naldmose Strand Camping.

Naldmose Strand Camping er centralt beliggende på øen Als og er oprindelig en gammel strandgård. Campingpladsen ligger i naturlige rammer direkte ved Lillebælt og midt i Nørreskoven.
 
Pladsen er et centralt udgangspunkt for udflugter til Danfoss Universe, Dybbøl banker, handelsbyerne Sønderborg, Flensborg og eventuelt et smut med færgen til Fyn eller Ærø.
 
Selve pladsen er på ca. 150 enheder, delvis anlagt i terrasser og med store træer på en del af pladsen. Alle pladserne har strøm og trådløs internetforbindelse. Fra en stor del af pladserne og fra de fleste hytter er der havudsigt. Der er to pæne centralt beliggende sanitetsbygninger, dejlig opholdsrum og kiosk med eget bageri.
Der er en legeplads til børn fra 0-10 år, og i skovkanten ligger der en hoppepude og en boldbane. Desuden er der en masse forskellige 2-3 og 4-hjulede køretøjer til fri afbenyttelse for børnene.
 
Her også noget af Danmarks bedste bade- og fiskevand, børnevenlig strand, badebro, bådslip, og man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe sin egen båd. I lystbådehavnen er der bådudlejning og mulighed for fisketure med kutter.
 
Et helt specielt kendetegn for pladsen er, at selv om der er fuldt belagt, og børn leger, er der utroligt stille og fredfyldt. Så går man efter afslapning i en storslået natur, er Naldmose Strand Camping et besøg værd.
 
Medlemmer af MC Touring Club tilbydes 15% rabat på overnatning ved fremvisning af gyldigt MCTC-medlemskort. (Der ydes dog ikke rabat i juli måned.)
 
Naldmose Camping er beliggende på:
Naldmose 12, Fynshav
6440 Augustenborg

 
Yderligere information på tlf. 7447 4249 eller www.naldmose.dk.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.