Falck Vejhjælp og BoligRedning

Som medlem af MC Touring Club får du særlig rabat på fem udvalgte Falck abonnementer.

Falck Basis MC Danmark 8 måneder: 704 kr (spar 15%)
Hurtig hjælp til din motorcykel i hele Danmark. Døgnet rundt.
Falck Basis MC Danmark hjælper dig også med at komme videre med det samme, hvis du punkterer, kører tør for benzin, hvis din motorcykel går i stå eller ikke vil starte. 
 
Hurtigt videre
I 9 af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din motorcykel hjem eller hen til det værksted, du selv vælger. Vi sørger også for, at både du og din passager kommer frem til jeres bestemmelsessted.


Falck Plus MC Europa 12 måneder: 1.040 kr (spar 20%)
Hurtig hjælp til din motorcykel i hele Europa inkl. minutgaranti.
Falck Plus MC Europa hjælper dig også med at komme videre med det samme, hvis du punkterer, kører tør for benzin, hvis din motorcykel går i stå eller ikke vil starte. Minutgarantien betyder, at vi kommer inden for 45 minutter (gælder i hele Danmark).
 
Hurtigt videre
I 9 af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din motorcykel hjem, på det værksted du vælger (i Danmark) eller til nærmeste værksted i Europa. Vi sørger også for, at både du og din passager kommer frem til jeres bestemmelsessted i Danmark, og giver tilskud til lejebil eller hotelovernatning i Europa. 


Falck Vejhjælp Bil Basis: 872 kr (spar 10%)
Hurtig hjælp til din bil i hele Danmark. Døgnet rundt.
Falck Vejhjælp Basis hjælper dig også med at komme videre med de samme, hvis du punkterer, kører tør for benzin, hvis din bil går i stå eller ikke vil starte.

Hurtigt videre
I 9 af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din bil hjem eller på det værksted, du vælger. Vi sørger også for, at både du og dine passagerer kommer frem til jeres bestemmelsessted.

 
Falck Vejhjælp Bil Plus: 1.260 kr (spar 10%)
Hurtig hjælp til din bil i hele Europa inkl. minutgaranti.
Falck Vejhjælp Plus hjælper dig også med at komme videre med det samme, hvis du punkterer, kører tør for benzin, hvis din bil går i stå eller ikke vil starte. Desuden får du minutgaranti, hvilket betyder, at vi kommer inden for 45 minutter, når du har brug for os (gælder i hele Danmark).
 
Hurtigt videre
I 9 af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din bil hjem, på det værksted, du vælger (i Danmark) eller til nærmeste værksted i Europa. Vi sørger også for, at både du og dine passagerer kommer frem til jeres bestemmelsessted i Danmark, og giver tilskud til lejebil eller hotelovernatning i Europa. 

 
Falck Boligredning Basis: 667 kr (spar 15%)
Akut og forebyggende hjælp til din bolig.
Med Falck BoligRedning Basis får du akut hjælp til din bolig - døgnet rundt – ved fx. storm, orkan og skybrud. Vores Falck-reddere er klar til at stoppe enhver skade i dit hus. Også når familiens handyman ikke er hjemme. Med abonnementet får du også forebyggende hjælp til vedligeholdelse af dit hus, fx:
• Rens af tagrender og tag
• Kloakservice og skadedyrsbekæmpelse
• Undersøgelse af fugt og skimmelsvamp


 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.