Innerheat

10% rabat på køb af varmevest fra Innerheat.

Innerheat er en vest, der varmer kroppen op indefra. Vesten benytter en infrarød teknologi, der nok mest er kendt fra behandling af led- og muskelsmerter, hvor musklerne opvarmes indefra ved mikrovibration af celler. Den bedste effekt af vesten er at have den oven på en T-shirt eller lignende – direkte hudkontakt kan give varmemærker.

 

Strømmen til varmen varetages af et batteri af lithium-typen, der opbevares i en inderlomme, men det kan også placeres andre steder. Varmen kan reguleres i 5 niveauer, og det giver en ”varm periode” på 6-21 timer afhængig af indstilling. En fuld opladning af batteriet tager cirka 4 timer, og batteriet kan klare op til 500 opladninger. Vesten fungerer uafhængigt af motorcyklens batteri og giver varmetilskud og fleksibilitet i brugen overalt, når det er koldt.

 

Vesten er lavet i polyester og kan vaskes, hvis varmeelementerne fjernes. Den fås i størrelserne S, M, L og XL, som hver kan reguleres til de mellemliggende størrelser ved hjælp af to lynlåse i hver side.

 

 


Normalprisen inklusive forsendelse er 1.295 kr, men MCTC-medlemmer tilbydes 10% rabat (MCTC-pris 1165,50 kr) ved at oplyse rabatkoden MCTC2014.

Vesten kan bestilles på www.innerheat.dk. Yderligere oplysninger på innerheat@hotmail.com eller tlf. 2466 1245.

 

 

 

 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.