Motorcykelgrej

10% rabat på alt fra Rebelhorn
20% rabat på alt fra Norse MC

Hos motorcykelgrej.dk har vi et bredt udvalg af mc-tøj fra Rebelhorn og Norse MC. I øjeblikket bliver Norse-produkterne løbende udviklet, og der kommer gennem 2018 en hel kollektion af motorcykeltøj.

Norse udmærker sig ved at være til helårsbrug, og topprioriteten er, at tøjet kan bruges både sommer og vinter – altså til allround-touring.

Danske motorcyklister tester produkterne, før de bliver sat i produktion. Dette for at mindske fejl og for at optimere design og funktionalitet. Visionen er at have en lille kollektion, men kun med de bedste og mest brugbare produkter.
Derfor kommer der heller ikke 10 nye modeller hvert år. Der opdateres på det, der virker, og på det, der måske kan forbedres. - I sin essens lyttes der til motorcyklisternes behov og udvikles derefter.
I nogle modeller bliver der bl.a. brugt Elastomer-beskyttelse, som er en beskyttelse, der kan forme sig efter leddet og derfor er behagelig at have i tøjet. Ved styrt bliver det hårdt, og det opfylder selvfølgelig kravene for CE-godkendt beskyttelse, som i øvrigt bruges i alle modeller.

Rebelhorn er ligeledes til touring og er mest kendt fra Polen og Tjekkiet. Det produceres på samme fabrik, som andre kendte kvalitetsmærker som f.eks. Berik, Modeka, Frank Thomas og APRO.

Ved oplysning af MCTC-medlemsnummer får MCTC-medlemmer 20% rabat på hele Norse MC sortimentet af tøj og 10% på alt Rebelhorn. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Opgiv MCTC-medlemsnummer ved bestilling.

Yderligere information på:
Tlf. 3360 7868
info@motorcykelgrej.dk
https://motorcykelgrej.dk

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.