Styrthjelm.dk

10% rabat på alle Caberg-styrthjelme

Styrthjelm.dk er en dansk side, hvor vi forsøger at samle så mange styrthjelme som muligt på et og samme sted. Vi arbejder for, at der kan bestilles hjelme online uden at gå på kompromis med sikkerheden. – Passer størrelsen ikke, så ombytter vi kvit og frit.
Caberg er et af de helt store mærker inden for styrthjelme, og netop i år er deres line-up virkelig interessant. De har bl.a. lanceret deres helt nye Levante-model. Med denne hjelm sætter Caberg en helt ny standard, når man taler om synsfelt – hele 82 grader som f.eks. er 22 grader mere end Shoei Neotec og 17 grader mere end Schubert C4.
Derudover er der kommet en opdatering til den velkendte Caberg Duke hjelm, nemlig Caberg Duke II. I 2017 var den vores mest solgte hjelm.Dette var i året 2017 vores mest solgte hjelm.
Hjelmene fra Caberg udmærker sig ved, at de i Sharps uafhængige test ofte scorer 5 ud af 5 stjerner, hvilket gør Caberg til en af de mest sikre hjelm-producenter på markedet.

P.t. har vi intet showroom, men vi arbejder på at åbne et på Hans Egedesvej i Odense i løbet af 2018. Indtil da er der selvfølgelig mulighed for at bestille online – du modtager typisk hjelmen 1-2 dage efter bestillingen.

Caberg-styrthjelme kan bestilles på www.styrthjelm.dk

Du opnår rabtten ved at kontakte os pr. mail - info@styrthjelm.dk - med dit MCTC-medlemsnummer, efter du har lagt din ordre. Derefter vil rabatten blive krediteret. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger.
 
Har du spørgsmål, så ring til os på tlf. 3360 7868
www.styrthjelm.dk

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.