Styrthjelm.dk

10% rabat på alle Caberg-styrthjelme

Styrthjelm.dk er en dansk side, hvor vi forsøger at samle så mange styrthjelme som muligt på et og samme sted.
Vi arbejder for, at der kan bestilles hjelme online uden at gå på kompromis med sikkerheden - passer størrelsen ikke, så ombytter vi kvit og frit.
Vi har de største mærker på markedet og er lagerførende af bl.a. Shoei, Shark, Caberg, Vemar, Simpson og HJC.

Caberg er et af de helt store mærker inden for styrthjelme, og netop i år er deres line-up virkelig interessant. De har bl.a. lanceret deres helt nye Levo-model samt Drift-Evo.
Med Levo-hjelmen sætter Caberg en helt ny standard, når man taler om synsfelt - hele 82 grader som f.eks. er 22 grader mere end Shoei Neotec og 17 grader mere end Schubert C4.
Derudover er der kommet en opdatering til den velkendte Caberg Duke hjelm, nemlig Caberg Duke II. I 2017 og 2018 var dette den mest solgte hjelm.
Hjelmene fra Caberg udmærker sig ved, at de i Sharps uafhængige test ofte scorer 5 ud af 5 stjerner, hvilket gør Caberg til en af de mest sikre hjelm-producenter på markedet.

Caberg-styrthjelme kan bestilles på www.styrthjelm.dk
Du opnår rabatten ved at kontakte os pr. mail - info@styrthjelm.dk - med dit MCTC-medlemsnummer, efter du har lagt din ordre.
Derefter vil rabatten blive krediteret. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Har du spørgsmål, så ring til os på Tlf. 7870 1980
www.styrthjelm.dk

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.