TomTom VIO og Rider 420 med rabat

MCTC har indgået en aftale med TomTom og Bilka.dk, som betyder, at MCTC-medlemmer kan købe TomTom navigation til mc med 35% rabat.

TomTom og Bilka.dk / wupti.dk  tilbyder rabat på TomTom VIO og Rider 420. Navigationssystemet TomTom Rider er udviklet til motorcykler. Det er handskevenligt, vejrbestandigt design, synligt i sollys og har lydinstruktioner via Bluetooth m.m. TomTom VIO er især tiltænkt scootersegmentet men foretrækkes også af en del motorcyklister p.g.a. det diskrete design.

TomTom Rider 420 inkluderer, foruden selve navigationsenheden, Lifetime-kort over Europa, motorcykeldock med kabel til opladning, sikker RAM-holder og dokumentation.
Normalprisen for TomTom VIO er 1.299,- kr, MCTC er 845,- kr.
Normalprisen for TomTom Rider 420 er 2.999,- kr, MCTC-prisen er 1.950,- kr. - UDSOLGT!

Rabatten tilbydes fra 9. marts til ca. 1. juni 2018*. TomTom VIO og Rider 420 sælges på www.bilka.dk/mctc og www.wupti.dk/mctc - Læg den ønskede TomTom Rider i kurven, indsæt koden** i rubrikken "Har du gavekort eller rabatkode?", og rabatten bliver fratrukket.

* Tilbuddet fortsætter efter d. 1. juni så længe der er enheder på lager.

** Rabatkoden kan du finde i Touring Nyt 2/2018 på side 24. Ellers er du velkommen til at henvende dig på kontoret på tlf. 8611 6200, eller sende en mail til tn@mctc.dk med ønske om at få koden oplyst. HUSK at oplyse dit medlemsnummer!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.