Kroatien

OBS:   VI GARANTERER IKKE, AT ALLE DE NÆVNTE OVERNATNINGSSTEDER STADIG EKSISTERER. VIL DU VÆRE SIKKER, SÅ KONTAKT STEDET PÅ FORHÅND.


Lejligheder i Baska Voda
En flok norske mc'ister, bl.a. fra Oslo-klubben MCEK, ejer et hus i Baska Voda ved Makarska Riviera, lidt syd for Split. Der er 5 lejligheder i huset med plads til 2-5 personer i hver lejlighed. Nordmændene tilbyder andre mc'ister at leje både lejlighed og mc.
Kontakt: Glum, tlf. 0047 48990699 eller roald.morbech@gmail.com. Hjemmeside: http://home.no/baskavoda

Camp Arboretet – Pasman

Camp Arboretet ligger i hjertet af det kroatiske Adriaterhav, på øen Pasman, også kaldet ”Green Island”. Øen er forbundet med fastlandet med færge, og der er afgange hver 20. minutter.

Campingpladsen ligger i en skov på en lille bakke cirka 150 m fra stranden. På pladsen finder man faciliteter af høj standard, en stor grill, overdækket terrasse, køkken og lejrbål. Der er plads til 100 personer. Campingpladsen er ideel for grupper, og det er muligt at reservere plads. Camp Arboretum tilbyder traditionel gastronomi, vin og hjemmelavet øl af ejeren selv. I tilknytning til campingpladsen er der sportspladser med fodbold, beach volleyball, bordtennis og vandpolo. Desuden er der ikke langt fra pladsen indkøbsmuligheder, tankstation, posthus og pengeautomat.


Der er mulighed for sejlads med den traditionelle båd til Galesnjak "The Island of Love", natfiskeri, garnfiskeri, aftener med live musik, udflugter til nationalparken Kornati-øerne, og på motorcykel kan man let køre til nationalparken Krka Falls (60 km), Paklenica (hvor man kan klatre) (80 km), Plitvice søerne (160 km), naturparken Vransko sø (fugle observatorium) (15 km), og Zrmanja (hvor man kan rafte) (70 km).

 

Se mere på www.camparboretum.com.

 

 

 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.