Spanien

OBS: VI GARANTERER IKKE, AT ALLE DE NÆVNTE OVERNATNINGSSTEDER STADIG EKSISTERER. VIL DU VÆRE SIKKER, SÅ KONTAKT STEDET PÅ FORHÅND.


Andalusien, Spanien.
Meget tæt på Sierra Nevada med fantastiske mc veje. B&B, mc-udlejning, planlagte ture m.m. Info: www.motorcycletouringspain.net

Motorzentrum Club ìParadiesî/Camping Aventura - Costa Brava
Ved Costa Brava cirka 15 km sydøst for Figueras findes et center med særligt henblik på offroad kørere, men almindelige touring-kørere kan også overnatte der. Der kræves dog forudbestilling, og at der skal være mindst 10 personer i alt, der overnatter.Der er mulighed for at overnatte i telt, egen eller lejet campingvogn eller på værelser i et nyrenoveret landhus. Fra Club Paradies arrangeres også 7-dages offroad ture i grænseområdet Spanien-Frankrig. Forhåndstilmelding nødvendig. Motorzentrum Club Paradies ligger i forbindelse med Camping Masia ved San Mori øst for afkørsel nr. 5 på motorvejen Frankrig-Barcelona.
Kontaktadresse: Motorzentrum Club ìParadiesî, C/Mallorca, 286 pral., E-08037 Barcelona, Spanien, tlf. (0034) 93 207 4762, fax (0034) 93 457 0359.

Camping Maité - LíEscala, Costa Brava
Mc-venlig campingplads. I LíEscala køres til højre i den store rundkørsel ved havet, på højre hånd ligger pladsen. På pladsen er der restaurant, tv, liveband 2 gange om ugen, varmt vand/bad er gratis. Ligger centralt i byen, kun 5 minutters gang til havet. Badestranden er fin. Go-cart bane vest for byen.

Finca Gaeta - Valencia-provinsen
Tidligere MCTC-medlem, som bor i Spanien, vest for Valencia, har et hus/værelser til leje ved siden af sit eget hus. Huset er beliggende midt i naturen, og udsigten er storslået. Huset er nybygget og indrettet i moderne dansk stil. I weekenderne summer det af mc'er på de snoede veje i den flotte natur.
Hjemmeside: www.ventadegaeta.com
Kontakt: finca@ventadegaeta.com

Costa Blanca
Lejligheder til 2-8 personer, fuldt udstyrede, pool, sikker parkering, 2 km fra stranden. Godt udgangspunkt for udflugter.
Info: Tlf. (0034) (0)209 1476 254. (`98)

 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.