MC nyheder

Åbning af Bakken 2023

  • bakken_åbning_lukning_2022_mctc (1).jpg
  • bakken_åbning_lukning_2022_mctc (2).jpg
  • bakken_åbning_lukning_2022_mctc (3).jpg

Bakken åbner fredag 31. marts 2023, og traditionen tro bliver det markeret med stort motorcykeloptog fra Nørrebrogade i København.

Artikelfoto: Moto Marvelous ©

Fredag 31. marts 2023 slår Dyrehavsbakken dørene op til en ny sæson, nummer 441 af slagsen, som traditionen tro bliver markeret med stort motorcykeloptog fra Nørrebrogade i København.

Ifølge Facebookgruppen "Motorcykeloptoget på Bakken" bliver Nørrebrogade afspærret klokken 17, og klokken 19 er der afgang mod Bakken, ligesom politiet også kører med. Med andre ord: Alt er, som det plejer.

Husk at du finder dette og mange andre mc-arrangementer i MCTC's onlinekalender lige her.

Fælleskørsel til København

Det er dog ikke alle, der bor i nærheden af København, hvor optoget starter, og mange motorcyklister kommer langvejs fra for at være en del af optoget. Men hvorfor køre alene til Nørrebrogade, når man kan køre sammen med andre?

Hvis du arrangerer eller har hørt om en fællestur fra Jylland, Fyn eller et andet sted i landet, som andre bør kende til, så send os hurtigst muligt en e-mail. Husk at tilføje relevant information som tid/sted, eventuelle stop/opsamlingssteder undervejs, kontaktperson(er) og link, så forsøger MCTC at samle det i en oversigt, som vil blive delt her på hjemmesiden og på Facebook.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.