MC nyheder

Årets mc-julegave?

Støt kræftramte børn og unge, når du køber MCTC's motorcykelplakater. Læs mere og se plakaterne her.

Måske har du allerede læst om MCTC's samarbejde med Kræftens Bekæmpelse i magasin #07 | 2022, som lige er udkommet. Under alle omstændigheder er der dog god grund til at læse videre.

For står du og mangler en fed mc-plakat til garagen, værkstedet eller stuen – eller en julegave til motorcyklisten, der har alt – så bør du ikke snyde dig selv for at se nærmere på MCTC's nye motorcykelplakater.

Sammen med fotograf Thomas Skou har vi udvalgt fire flotte foto-collager fra hans Sydafrika-rejse, som vi bragte i første udgave af det nye MCTC-magasin.

Hver collage fås som plakat i størrelsen 70 x 50 cm til 179 kr. eller som sampak med alle fire plakater til 599 kr. Pengene går ubeskåret til kampagnen ”Kræft er ikke for børn”, der bidrager til forskning, forebyggelse og patientstøtte målrettet børn og unge ramt af kræft.

De fire mc-plakater kan købes via Kræftens Bekæmpelses webshop til 179 kr. stykket.
Pengene går ubeskåret til børn og unge ramt af kræft.

 

Eksklusive print på akrylglas

De fire motiver fås også som eksklusive print trykt på akrylglas i størrelsen 100 x 70 cm til 6.900 kr. stykket. Her går alle pengene også ubeskåret til kampagnen "Kræft er ikke for børn", ligesom hvert print desuden er signeret af Thomas Skou og nummeret (1 ud af maksimalt 5 pr. motiv). 

Både plakaterne og de eksklusive print kan købes, så længe lager haves – sidste frist for køb af printene er dog senest 12. december 2022.

Du finder plakaterne og printene på Kræftens Bekæmpelses webshop her.

De flotte mc-motiver fås også som eksklusive print trykt på akrylglas til 6.900 kr. stykket.
Hvert print er signeret af Thomas Skou og nummeret (1 ud af 5) og kan købes frem til 12. december 2022.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.