MC nyheder

Årets mc-julegave?

Støt kræftramte børn og unge, når du køber MCTC's motorcykelplakater. Læs mere og se plakaterne her.

Måske har du allerede læst om MCTC's samarbejde med Kræftens Bekæmpelse i MCTC-magasinet. Under alle omstændigheder er der dog god grund til at læse videre.

For står du og mangler en fed mc-plakat til garagen, værkstedet eller stuen – eller en julegave til motorcyklisten, der har alt – så bør du ikke snyde dig selv for at se nærmere på MCTC's nye motorcykelplakater.

Sammen med fotograf Thomas Skou har vi udvalgt fire flotte foto-collager fra hans Sydafrika-rejse, som vi bragte i første udgave af det nye MCTC-magasin.

Hver collage fås som plakat i størrelsen 70 x 50 cm til 179 kr. eller som sampak med alle fire plakater til 599 kr. Pengene går ubeskåret til kampagnen ”Kræft er ikke for børn”, der bidrager til forskning, forebyggelse og patientstøtte målrettet børn og unge ramt af kræft.

De fire mc-plakater kan købes via Kræftens Bekæmpelses webshop til 179 kr. stykket.
Pengene går ubeskåret til børn og unge ramt af kræft.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.