MC nyheder

Årets sidste åbningsweekend på MC Touring Camp

Sidste chance for at besøge MC Touring Camp i 2021 er weekenden 10.-12. september, hvor der er masser af festligheder på programmet.

Årets sidste åbningsweekend på MC Touring Camp er weekenden 10.-12. september 2021, og det bliver en super hyggelig en af slagsen, lover campbestyrer Hanne Nedergaard.

Der vil nemlig både være "PUB CAMP QUIZ" i baren fredag aften klokken 21, og lørdag eftermiddag klokken 15 er der "CAMP CHAMP"-mesterskaber.

"Vi slutter sæson 2021 af med en rigtig sjov og ballade-weekend, hvor alle kan være med. Vi skal pub-quizze, kaste gummistøvler, tovtrække, lægge arm, stable dæk og meget mere, og så er der selvfølgelig fede præmier til bedste mand/kvinde samt bedste team," fortæller Hanne Nedergaard.

Nærmere information fås ved ankomst/tjek ind i receptionen, men du kan godt allerede nu gå i tænkeboks og sætte DIT vinderhold. Husk at hvert hold skal bestå af tre deltagere, hvoraf mindst en er kvinde.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.