03GEN-f og -x

Yamaha præsenterer to nye 3-hjulede koncepter (med video).  Yamaha har netop til Bangkok International Motor Show i Thailand præsenteret to nye konceptmodeller efter princippet Lean Multi Wheel (LMW), altså 3-hjulere med skråtliggende hjul under kurvekørsel.

 Prototyperne 03GEN-f og 03GEN-x er forskellige, men baserer sig på samme platform. f-versionen er tiltænkt byfolket, og x-versionen er en scrambler-lignende ting, der også skulle egne sig til andet end asfalterede veje.          

 03GEN-f har inspiration fra Yamahas sportslige R-modeller, mens 03GEN-x er en mere afklædt udgave med eger-fælge, højlagt udstødning, lædersæde og en kobberfarvet, futuristisk forlygte.  Umiddelbart ser 03GEN-f og 03GEN-x ud som produktionsklare maskiner, men der forlyder intet fra Yamaha om fremtiden for de to nye 3-hjulede koncepter. Yamaha har tidligere vist det futuristiske koncept 01GEN og senere rullestolskonceptet 02GEN, men foreløbig er der blot altså blot en 3-hjuler fra Yamaha på markedet – 125’eren Tricity, som koster 44.990 kr herhjemme. Se mere på 03GEN-f og 03GEN-x.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.