2014 Honda?

Der er flere bud på fremtidige modeller, som Honda måske vil vise på efterårets mc-messer.  Der har tidligere været spekulationer i nye modeller fra Honda, hvoraf den seneste er en genfødsel af rejseenduroen Africa Twin – formentlig først som konceptmodel og forventet produktionsmodel fra 2015. Rygtebørsen tager dog ingen ende, når det kommer til bud om fremtidige modeller fra Honda.

 Af bekræftede modeller vil cruiser-versionen CTX 700 og CTX 700 N, og begge versioner vil kunne fås med det automatiske transmissionssystem Dual Clutch Transmission (DCT). I selvsamme serie går der rygter om, at Honda vil præsentere en opdateret NC 700-serie, som består i en 50 kubik motorforøgelse, så den ikke længere hører under A2-kørekortskategorien.              Af de mest sandsynlige rygter skulle der om et par måneder blive præsenteret en – måske direkte – arvtager til VFR 800 eller måske som naked bike – altså en ny bror til VFR 800 Crossrunner.

 Det forlyder også, at Honda måske vil præsentere en ny model roadster-klassen baseret på sidste års lancerede 1800 Gold Wing F6B og måske i stil med konceptet Evo 6.  I de mindre kubikklasser, er der også spekulationer på, at Honda vil bringe 400 kubikkerne fra det japanske marked til Europa – og måske endda udvide konceptet til en F-, R- og X-version, men det virker dog noget usandsynligt med sidste års præsentation af CB 500-serien.

 På rejsesiden har der længe været tale om en opdatering af Pan European, og måske Honda vil lade en kommende rejsemaskine basere på VFR 1200 F og Crosstourer.

 Sidst, men ikke mindst, er det tidligere bekræftet, at der kommer en ny MotoGP inspireret gade-mc. Mc-messen EICMA, der afholdes i starten af november, vil afsløre, hvad Honda har at byde på til 2014.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.