MC nyheder

Hype omkring Monster-fødsel

Monster er en mangeårig bestseller for Ducati, og den italienske fabrik havde inviteret tre af deres MotoGP-kørere til at overvære fødslen af 2021-versionen.

Produktionen af Ducatis nye Monster startede 4. marts i Borgo Panigale (Bologna, Italien), og MotoGP-kørerne Pecco Bagnaia, Enea Bastianini og Luca Marini fik lov at følge samlingsfasen af ​​den allerførste model i produktionslinjen.

Med over 350.000 enheder produceret og distribueret over hele verden er Monster-familien den bedst sælgende og den længst løbende i Ducatis historie – og de tre MotoGP-kørere var inviteret til fabrikken for at overvære fødslen af ​​den nye Monster.

2021-modellen er inspireret af den originale Monster-filosofi fra 1993 - som en let og sportslig nøgen-mc med et superbike-inspireret chassis og en kraftig motor, der både er frisk og samtidig virker omgængelig i trafikken.

Det nye Monster forventes at være tilgængelig hos Ducati-forhandlerne fra april 2021 til en vejledende udsalgspris der starter ved 154.990 kroner.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.