5 julegaveidéer til motorcyklisten

Hvad giver man i julegave til motorcyklisten? MCTC kommer med fem forskellige bud på oplagte mc-julegaver.

Nu er det jul igen, og for mange betyder det også, at der skal tænkes ud af boksen, når det kommer til julegaverne. Men hvis gavemodtageren er motorcyklist, behøver man faktisk ikke den helt store opfindsomhed for at finde en god gave – der er nemlig rigtig mange spændende (mc)sager at vælge imellem.

Som inspiration (og hjælp) til mc-julegaven har vi udvalgt fem produkter, som du kan læse mere om herunder. Glædelig jul!

 

1. Varme luffer

Når man kører mc, og temperaturen falder, er hænderne som regel noget af det, man fryser allermest. Mange nyere motorcykler har varmehåndtag som standard, på andre er det ekstraudstyr, men under alle omstændigheder kan man til langt de fleste motorcykler købe et sæt uoriginale universal-varmehåndtag. Til gengæld er det ikke tit, at vi støder på mc-luffer – og slet ikke de opvarmede af slagsen. Men det tilbyder blandt andre Koso med deres ”Heated Gloves”, som monteres direkte på styret. Om konceptet er ”varm luft” eller ej, så er prisen ikke til at tage fejl af.

Koso varmehandsker til styr: Set til 1.799 kroner hos Bike-Shoppen i Viborg.

 

2. Batterilader

Det kolde vejr er ikke kun træls for motorcyklisten. Selve motorcyklen har også godt af ”lidt luksus” henover vinteren – og her en god batterilader et must. Der er mange mærker og modeller på markedet, men med en ”intelligent” lader fra eksempelvis CTEK går man ikke helt galt i byen.

CTEK batterilader XS0,8: Set til 548 kroner hos Thansen.

 

3. Nøgleholder

Hvis man ikke er bange for at lade sine nøgler hænge frit fremme, kan en nøgleholder udformet som en motorcykel måske være sagen. Om ikke andet er prisen til at forstå.

Mc-nøgleholder: Set til 127 kroner hos Motostore.

 

4. Mc-garage

Okay, garage er måske så meget sagt, men det er faktisk, hvad mange butikker kalder et almindeligt mc-dækken nu om stunder. Ikke desto mindre er en ”garage” en god beskyttelse for vejr og vind, hvis motorcyklen står udenfor.

Held mc-garage: Set til 495 kroner hos MotoHaus.

 

5. MCTC-medlemskab

Hvis du gerne vil give en billig gave, der bliver ved med at glæde i lang tid fremover, kan du med fordel give et medlemskab til MC Touring Club. Udover en række medlemsfordele og adgang til rabataftaler får modtageren også bladet Touring Nyt, som udkommer ni gange årligt, samt MC-guiden, der giver et overblik over motorcyklerne på det danske marked.

Almindeligt MCTC-medlemskab (fra nu og til 1. marts 2020): 260 kroner inklusive indmeldelsesgebyr – kan købes her.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.