9 nye Ducati’er

Ducati præsenter i alt 9 nye modeller til november-mc-messen i Milano.  Ducati har foreløbig afsløret en 2016-model – Monster 1200 R. Det italienske mærke har dog planer om yderligere at præsentere otte nye modeller EICMA mc-messen i november.  

 Ifølge Ducati-bossen Claudio Domenicali har et italienske mærke aldrig før præsenteret så mange nye modeller på en gang. To af modellerne skulle bringe Ducati ind på nye markeder, og spekulationerne går allerede i retning af en mc-scooter. Af andre 2016 modeller kommer der sandsynligvis en bæltedreven Diavel og en Panigale 899 S. Og ligesom næste års udgave af Diavel nok vil få den nyudviklede Testaretta DVT V2-motor, som Multistrada 1200 debuterede med i år, kommer der måske også en 821 kubik version af DVT-motoren til Hypermotard og Monster 821.

 Alle ni nyheder vil som sagt blive præsenteret på mc-messen EICMA, der finder sted i Milano fra den 19. til 22. november.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.