MC nyheder

Bakken åbner fredag 8. april

Fredag 8. april 2022 åbner Bakken porten op til sin 440. sæson, og det bliver traditionen tro markeret med stort mc-optog fra København.

Vi nærmer os med hastige skridt én af årets helt store begivenheder for motorcyklister – åbningen af Bakken 2022 – som du kan læse mere meget om her.

I år finder åbningen sted fredag 8. april 2022, og dét er til intet mindre end den 440. sæson i rækken, hvilket man også ser frem til på Bakken.

"Man kan roligt sige, at vi i 2022 sætter ekstra strøm til Bakken med masser af nye tiltag. Alt det vi ikke kunne i 2021 grundet corona er væk, så nu slipper vi håndbremsen, og det kommer vores publikum til at nyde godt af," siger adm. direktør for Bakken Ole Andersen i en pressemeddelelse.

Husk at du kan finde dette og mange andre mc-arrangementer – eksempelvis fælleskørsel i forbindelse med lukning af Bakken søndag 11. september 2022 – i MCTC's onlinekalender lige her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.