MC nyheder

Beboerforeninger får kørekursusdonation

  • tradium_rd_borgerforening_1.JPG
  • tradium_rd_borgerforening_2.JPG

To beboerforeninger på Djursland har modtaget den ubeskårede indtjening fra et kørekursusarrangement afholdt af Tradium Ring Djursland og MC Touring Camp som tak for samarbejdsviljen i lokalområdet.

I forbindelse med et afslutningstræf den 15. september i år mødte knapt 100 motorcykler op og fik en hyggelig eftermiddag, først med guidet tur hos Tradium Ring Djursland og siden på MC Touring Camp i Nødager, hvor deltagerne fik lidt at spise, inden turen gik hjem igen. De forskellige aktiviteter på dagen blev sponsoreret af MC Touring Camp og Tradium Ring Djursland, og deltagerbetalingen fra arrangementet går derfor ubeskåret til de to lokale beboerforeninger i Nødager og i Pederstrup.

Faglærer Hans Pallesen siger i sin begrundelsen for tildele en donation til beboerforeningerne: ”Samarbejdet mellem MC Touring Camp og Tradium Ring Djursland styrker aktiviteten i lokalområdet til glæde for alle. Med donationen vil vi gerne kvittere for en positiv tilgang fra beboerforeningerne til vores aktiviteter”.

Indtjeningen på 7.600 kroner blev fordelt mellem Pederstrup Bogerforening og Nødager Sogns Beboerforerning.

Kursussæson for motorcyklister sluttede i september, og det har været en sæson, hvor rigtig mange motorcyklister har deltaget i træningsforløb på Tradium Ring Djursland for at styrke deres kompetencer i trafikken. Alt fra slalomkørsel og katastrofeopbremsninger, vendinger og meget andet er blevet trænet i rigt omfang med det enkle formål at hjælpe motorcyklisterne til at forblive i kontrol over kørslen uanset vej og trafikforhold.

Tradium Ring Djursland er i løbet af kort tid klar med kursusplanen for 2019, hvor de igen deltager i kampagnen Sikkerpå2hjul.   

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.