MC nyheder

Besøg Ducati-fabrikken fra sofaen

  • ducati_fabrik_online_besøg_mctc_2021 (3).jpg
  • ducati_fabrik_online_besøg_mctc_2021 (2).jpg
  • ducati_museum_italien_mctc_2021 (2).jpg
  • ducati_museum_italien_mctc_2021 (1).jpg

Efter en længere coronapause holder Ducati-museet i Bologna, Italien igen åbent for besøgende – og som noget helt nyt kan man nu også besøge både museet og fabrikken direkte fra sofaen.

Hvis det er muligt at rejse ud i Europa, og sommerens motorcykelrejse går til Italien, så skal man ikke undlade sig selv chancen for at besøge Ducati Museum i Bologna.

Museet har ellers været lukket grundet coronasituationen. Men nu holder Ducati Museum igen åbent på fredage, lørdage og søndage.

Husk at billet skal bestilles online via den officielle side her. Den finder du her.

Besøg fabrikken fra sofaen

Som noget helt nyt i 2021 kan Ducati-fans fra hele verden nu også besøge museet og Ducati-fabrikken direkte fra sofaen.

Med den virtuelle "Ducati Museum Online Journey" og "Ducati Factory Online Journey" er det således muligt at få et indblik i henholdsvis museet og fabrikken i Bologna, hvor det hele foregår. 

Begge "online rejser" er skabt af folkene fra Ducati-museet, varer 45 minutter og er med guide, som man kan stille spørgsmål til. De guidede ture foregår på italiensk eller engelsk, koster 10 euro og kan bookes her.

Særudstillingen på Ducati Museum i 2021: Troy Story

Særudstillingen Troy Story

I 2021 er særudstillingen "Troy Story: The Legend of a Champion" også på programmet på Ducati Museum. Udstillingen er dedikeret til den australske racerkører Troy Bayliss, som har vundet tre World Superbike-titler på Ducati.

Blandt australierens Ducati-motorcykler på udstillingen er:

  • 996 Factory 2000
  • 996 Factory 2001 Testastretta
  • 998 Factory Testastretta 2002
  • 999 Factory 2006 "Superman"
  • 999 Factory 2007
  • 1098 R Factory 2008

Særudstillingen er endnu ikke en del af den guidede onlinetur på museet, men Ducati forventer dog at inddrage den på et senere tidspunkt.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.