MC nyheder

Bestyrer/bestyrer-par til MC Touring Camp

Vi arbejder målrettet på at kunne genåbne MC Touring Camp igen så hurtigt som muligt, men vi mangler en bestyrer (evt. et bestyrer-par) som har lyst til at arbejde den specielle måde det kræver at få vores hyggelige campingplads for motorcyklister til at fungere bedst muligt i samarbejde med vores dygtige og flittige frivillige.

Opgaven som bestyrer/bestyrer-par kræver: Passion, overblik, praktisk håndelag, økonomisk bevidsthed, et veludviklet service-gen, og bevidsthed om at motorcyklister ikke altid tænker og agerer helt som andre campister. Hvis du også har gode ideer til videreudvikling af MC Touring Camps gode ånd og til nye tiltag, er det endnu bedre.

Er det noget for dig, eller kender du en som brænder for dette, så send hurtigst muligt en mail med dine tanker omkring opgaven til bestyrelses forpersonen for MCTC: bestyrelsen@mctc.dk

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.