Bliv pc-testkører på Isle of Man

Går du med en racerkører i maven, eller kan du bare godt lide at spille computer, så læs med her!

Udviklingen af det nye computerspil TT Isle of Man 2 er i fuld gang, og folkene bag er nu nået så langt, at de godt kunne tænke sig lidt eksternt input. Det er her, du kommer ind i billedet, for på deres Facebook-side opfordrer producenterne private til at kontakte dem, hvis man kunne tænke sig at blive testkører.

Spillet udkommer både til Xbox, Playstation og computer, men det er i første omgang computer-brugere, som der ønskes til test. Hvis man bliver udvalgt, skal man udfylde en fortrolighedserklæring, og så er det ellers bare med at køre computermotorcykel på den legendariske Isle of Man strækning.

Har det interesse at prøve spillet gratis før alle andre, og endda være med til at give inputs til udviklingen, skal man skrive til dem på deres Facebook-side. Og er du stadig ikke overbevist, kan du se den gamle udgave af spillet nedenfor - vi vil mene, at udgangspunktet ser udmærket ud for den nye version!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.