Sejr og hårde knubs i Dakar Rally

  • 47-monster-energy-honda-team1.png
  • D11.png
  • dakar honda 47.png

Dakar Rally er i fuld gang og 5. etape gav årets 4. sejr til de regerende mestre i Monster Energy Honda Team – trods den ukuelige vinder Kevin Benavides styrtede voldsomt undervejs.

Efter afgang i Riyadh i morges måtte køreren først køre 72 kilometer til startpunktet, hvor 456 kilometer specieletape ventede. Herefter skulle motorcyklerne igen køre 268 kilometer transportkørsel, inden de ankom til bivuakken i Al Oaisumah.

Navigationen viste sig igen at være krævende, på 5. etapes meget stenede ørkenterræn. Vinderen Kevin Benavides på Honda CRF 450 Rally beskriver det som en ekstrem hård etape. Benavides startede med at fare vild, som dog mange af de 93 startende kørere gjorde, og senere havde han et voldsomt styrt, der resulterede i en mulig brækket næse.

Styrtet sket i landingen efter et stort hop, hvor Benavides rammer direkte ind i den næste sandklit med forhjulet – hvorved han slog hovedet og ødelagde GPS’en med mere, og samtidig skar sig så han miste en masse blod. Trods smerter fra skader i både hoved og omkring ankel fortsatte han med at kæmpe, og den argentinske kører scorede både dagens bedste tid og tog føringen i Dakar Rallys samlede stilling.

Det markerer årets fjerde Dakar-etapesejr for Honda, og Benavides er teamets tredje kører, der har den samlede føring efter Brabec og Barreda. Stillingen er tæt i top ti og ændres dag for dag. Intet er afgjort, og der bliver garanteret spænding omkring udfaldet på de kommende etaper.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.