MC nyheder

BMW afslører ny koncept-mc

  • P90305663-highRes.jpg
  • P90305938-highRes.jpg
  • P90305939-highRes.jpg
  • P90305941-highRes.jpg
  • P90305942-highRes.jpg
  • P90305943-highRes.jpg
  • P90305944-highRes.jpg
  • P90305948-highRes.jpg
  • P90305954-highRes.jpg
  • P90305958-highRes.jpg

BMW Motorrad løfter sløret for en ny sportstourer: Concept 9cento. 

På BMW's årlige Concorso d'Eleganza Villa d'Este – en konkurrence for klassiske og vintage biler organiseret af netop BMW – præsenterede tyskerne et nyt koncept, der dog ikke havde meget at gøre med hverken biler eller vintage-stilen.

Det var derimod en helt ny koncept-mc med navnet ”Concept 9cento”, som BMW Motorrad viste frem på Grand Hotel Villa d’Este i Italien. 9-tallet skal udtales ”nove”, som er italiensk for ni, og da ”cento” er italiensk for hundrede, er det nærliggende at antage, at navnet (900) har noget med kubikstørrelsen at gøre.

BMW Motorrad er nemlig nærig med oplysninger om både motor og specifikationer. Men i en pressemeddelelse siger Edgar Heinrich, designleder ved BMW Motorrad: ”Vi har lavet en motorcykel, som kombinerer en passende motoreffekt med pålidelige sportstouring-egenskaber og – først og fremmest – masser af køreglæde. Den bringer det bedste af sport-, adventure- og touring-segmenterne sammen for at skabe et spændende koncept i en klasse, som ikke tidligere har set en lignende model fra BMW”.

Ifølge BMW Motorrad er der altså tale om en smart og moderne all-rounder til både lande- og motorvejen. BMW placerer selv den nye koncept-bike i sportstouring-kategorien, og affjedringen skulle da også være designet til netop touring med lang fjedervandring for øget komfort, fyldestgørende vindskærm og et relativt lavt sæde. Hertil kommer skinnende clip-on-sidetasker og karakteristiske, c-formede LED-baglygter. Som set tidligere har BMW også udviklet ikke én men hele to dedikerede mc-jakker til Concept 9cento, som er lavet af læder og kevlar.

I billedgalleriet foroven kan du se en række billeder af den – måske – kommende sportstourer fra BMW.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.